ΛΑΤΣΙΟ

Τούντορ: "Η Λάτσιο είναι σημαντική ομάδα, λίγοι στον κόσμο δεν θα ήθελαν να την προπονήσουν"

Ο Ιγκόρ Τούντορ στην αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Οσέρ
Ο Ιγκόρ Τούντορ στην αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Οσέρ © 2023 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Ιγκόρ Τούντορ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του κατά την παρουσίασή του από την Λάτσιο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει σημασία η διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε αλλά το να φέρει αποτελέσματα.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποχώρησε από την Λάτσιο μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στο "Ολίμπικο" και τη θέση του πήρε ο Ιγκόρ Τούντορ, με τον Κροάτη να είναι ο εκλεκτός του Κλαούντιο Λοτίτο και να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Το απόγευμα του Σαββάτου (23/03) έγινε η παρουσία του Κροάτη στους εκπροσώπους του Τύπου, όπου ξεκαθάρισε πως δεν τον απασχολεί η διάρκεια του συμβολαίου του και πως λίγοι προπονητές θα αρνούνταν πρόταση των Ρωμαίων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Όταν ήρθα βρήκα μισή ομάδα επειδή υπάρχουν παίκτες που συμμετέχουν στις εθνικές ομάδες αλλά η πρώτη εντύπωση που μου έμεινε είναι καλή.

Υπάρχει κουλτούρα για δουλειά και θα πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια στον προκάτοχό μου. Η Λάτσιο είναι σημαντική ομάδα, λίγοι προπονητές στον κόσμο δεν θα ήθελαν να την προπονήσουν.

Στο γυμναστήριο της Λάτσιο υπάρχει μία επιγραφή που λέει: "Δεν είναι η θέληση για τη νίκη αλλά η θέληση για την προετοιμασία για τη νίκη". Εγώ καταλαβαίνω από την προπόνηση ποιος έχει τη θέληση να προετοιμαστεί για τη νίκη", τόνισε αρχικά ο Τούντορ κατά την παρουσίασή του, και συνέχισε:

"Δεν με ενδιαφέρει το συμβόλαιο. Εγώ ζω για το παρόν και τη δουλειά. Εάν πάμε καλά, θα παραμείνουμε και θα προχωράμε μαζί. Οφείλουμε να σκεφτόμαστε το παρόν".

Όσον αφορά στον Τσίρο Ιμόμπιλε, με τον καπιτάνο της Λάτσιο να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο της κριτικής των οπαδών, είπε:

"Για τον Τσίρο δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ. Υπάρχει μεγάλη αγάπη από όλους τους τιφόζι της Λάτσιο απέναντί του. Είναι ένα παιδί που παίζει με την καρδιά του. Τον βλέπω να έχει μεγάλη διάθεση, είναι ο αρχηγός".

Τέλος, ο Τούντορ αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε φτάσει κοντά στο να μετακομίσει στην Λάτσιο: "Όταν ήμουν παίκτης, υπήρχε πιθανότητα να ερχόμουν ως δανεικός εδώ. Εδώ έγραψε ιστορία ο πολύ καλός μου φίλος, Μπόκσιτς.

Δεν φανταζόμουν πως θα έρθω κάποια στιγμή εδώ για να προπονήσω, όμως τώρα βρίσκομαι εδώ και είμαι πολύ ευτυχισμένος για αυτό".

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ