ΜΠΑΓΕΡΝ

Τούχελ: "Για πάνω από 70 λεπτά δεν είχα την αίσθηση ότι παίζαμε για τη νίκη"

Ο Τόμας Τούχελ σε αγώνα πρωταθλήματος της Μπάγερν κόντρα στην Βέρντερ | 21 Ιανουαρίου 2024
Ο Τόμας Τούχελ σε αγώνα πρωταθλήματος της Μπάγερν κόντρα στην Βέρντερ | 21 Ιανουαρίου 2024 @2024 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Η Μπάγερν υπέστη ήττα-σοκ από την Βέρντερ που την άφησε επτά πόντους πίσω από την Λεβερκούζεν και ο Τόμας Τούχελ ξεσπάθωσε στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως οι παίκτες των Βαυαρών δεν αρκεί να είναι καλοί μόνο στις προπονήσεις.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν θα μπορούσε να κυλήσει χειρότερα για την Μπάγερν. Το απόγευμα του Σαββάτου είδε την Λεβερκούζεν να αποδράει με μία τεράστια εκτός έδρας νίκη, 3-2 με ανατροπή απέναντι στην Λειψία, με γκολ στο 91ο λεπτό, ενώ την Κυριακή γνώρισε η ίδια οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Βέρντερ.

Αυτή ήταν η πρώτη αποτυχία απέναντι στην ομάδα της Βρέμης μετά από το 2008 και η πρώτη φορά που η ίδια δεν βρήκε δίχτυα σε ματς της Bundesliga στο σπίτι της μετά από σχεδόν 4 χρόνια (0-0 με την Λειψία τον Φεβρουάριο του 2020), με το 0-1 στο φινάλε να αφήνει τους πρωταθλητές στο -7 από την κορυφή και τον Τόμας Τούχελ σε έξαλλη κατάσταση.

"Δεν θέλω να λέω πια ότι προπονούμαστε καλά επειδή δεν σε πιστεύουν πλέον. Ήταν μία ήττα που αξίζαμε γιατί δεν ήμασταν συνεπείς. Οι παίκτες τα πηγαίνουν εξαιρετικά στις προπονήσεις αλλά όταν παίζεις στην Μπάγερν, θα πρέπει να είσαι καλός την Δευτέρα και την Τρίτη αλλά ειδικά την Κυριακή, στους αγώνες.

Στα τελευταία 20 λεπτά, αισθάνθηκα πως θέλαμε να κερδίσουμε. Ήμασταν πολύ στατικοί στο πρώτο μέρος, χάσαμε πολλές φορές τη μπάλα, δεχτήκαμε αρκετές αντεπιθέσεις και δεν μπαίναμε με δύναμη στις μονομαχίες.

Ήταν μία ήττα που αξίζαμε επειδή δεν φτάνει να παίζεις για 20 λεπτά", τόνισε ο προπονητής των Βαυαρών, για να προσθέσει με το ίδιο επιθετικό ύφος: "Αυτά που κάναμε δεν ήταν αρκετά. Για περισσότερα από 70 λεπτά δεν είχα την αίθσηση πως παίζαμε για τη νίκη.

Αγωνιστήκαμε λες και ήμασταν 10 βαθμούς μπροστά στην κατάταξη και είχαμε να δώσουμε αγώνα Champions League την Τρίτη. Όμως, με τα αποτελέσματα που φέρνει η Λεβερκούζεν, οφείλουμε να δείξουμ ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Θέλαμε να αρχίσουμε πολύ επιθετικά αλλά δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό. Δεν θα πρέπει να κατηγορούμε την ομάδα αλλά χρειάζεται να βρούμε λύσεις, χρειάζεται να βρω λύσεις".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ