ΤΣΕΛΣΙ

Τούχελ για Λουκάκου: "Ακόμη πιστεύουμε σε αυτόν, αν και η μεταγραφή δεν έχει πάει καλά"

Ο Τόμας Τούχελ δίνει οδηγίες στον Ρομελού Λουκάκου στον αγώνα της Τσέλσι απέναντι στη Λιντς
Ο Τόμας Τούχελ δίνει οδηγίες στον Ρομελού Λουκάκου © 2021 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Ο Τόμας Τούχελ πως η μεταγραφή του Ρομελού Λουκάκου δεν έχει βγει στην Τσέλσι, όμως ο προπονητής των μπλε εξακολουθεί να πιστεύει στον Βέλγο επιθετικό.

Ο Τόμας Τούχελ παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα La Reppublica. Ο προπονητής της Τσέλσι αναφέρθηκε στην ήττα με 3-1 από τη Ρεάλ στο Champions League και για το τι πήγε στραβά στον αγώνα του Στάμφορντ Μπριτζ.

"Ήμουν ξύπνιος όλο το βράδυ μετά το παιχνίδι. Το έβλεπα στην τηλεόραση, έτρωγα σοκολάτα και κρατούσα σημειώσεις. Ήμουν νευριασμένος και κάθε τόσο πήγαινα στην κουζίνα. Το ήξερα από το πρώτο λεπτό. Δεν κατείχαμε τους χώρους, ούτε κάναμε καλές κινήσεις. Ήμασταν κακοί αμυντικά και επιθετικά και ποτέ δεν βρήκαμε ρυθμό" ανέφερε ο Γερμανός προπονητής.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Λουκάκου και τόνισε πως συνεχίζει να πιστεύει στον Βέλγο: "Ο Ρομελού έχει μία ενόχληση στον αχίλλειο τένοντα. Δεν μπορούμε να ρίξουμε την ευθύνη στον Ρομελού. Μπήκε στο 1-3, έκανε μία καλή ευκαιρία και δεν μας αποσταθεροποίησε.

Είναι επαγγελματίας και προπονείται καλά τελευταία. Τον φέραμε γιατί τον πιστέψαμε και ακόμη τον πιστεύουμε. Φυσικά αυτός ο "γάμος" δεν έχει πάει καλά. Πρέπει να το παραδεχθούμε ότι δεν τελείωσε. Όλα μπορούν να αλλάξουν".

Τέλος, δήλωσε πως πρέπει να επεκταθούν τα συμβόλαια των Ζορζίνιο, Καντέ και Ρούντιγκερ: "Τα συμβόλαια του Ζορζίνιο και του Καντέ τελειώνουν αυτόν τον χρόνο και υπάρχουν καταστάσεις που πρέπει να αποφύγουμε. Με τον Ρούντιγκερ επίσης. Ελπίζουμε να λύσουμε αυτά τα θέματα μέχρι το καλοκαίρι. Το θέμα με τον Αμπράμοβιτς δεν μας αποσταθεροποιεί".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ