ΤΣΕΛΣΙ

Τούχελ: "Είναι απίστευτο, δεν ξέρω τι να αισθανθώ"

Ο Τόμας Τούχελ πανηγυρίζει για την κατάκτηση του Champions League από την Τσέλσι στον τελικό κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι (29 Μαΐου 2021)
Ο Τόμας Τούχελ πανηγυρίζει για την κατάκτηση του Champions League από την Τσέλσι στον τελικό κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι (29 Μαΐου 2021) @ 2021 PIERRE PHILIPPE MARCOU/ASSOCIATED PRESS

Ο Τόμας Τούχελ έπλεε σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας μετά την κατάκτηση του Champions League από την Τσέλσι και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως οι παίκτες του ήταν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι (VIDEO).

Η Τσέλσι έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία της και ο άνθρωπος στον οποίο θα πρέπει να πιστωθεί το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας είναι αναντίρρητα ο Τόμας Τούχελ, που την ανέλαβε μεσούσης της σεζόν και την μετέτρεψε σε ένα σύνολο που πολύ δύσκολα θα μπορούσε να υποτάξει ο οποιοσδήποτε.

Από την πλευρά του ο Γερμανός κατέκτησε το πρώτο Champions League στην προπονητική καριέρα του, έναν χρόνο μάλιστα μετά από την παρθενική παρουσία του σε τελικό, στην ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπάγερν τον Αύγουστο του 2020, και στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

"Είναι απίστευτο και είναι απίστευτο που το μοιράζομαι όλο αυτό με πολύ κόσμο. Δεν ξέρω πως να αισθανθώ. Ήμουν τόσο ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να φτάσω σε τελικό για δεύτερη φορά, αλλά είχα την αίσθηση πως θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αυτή τη φορά.

Με κάποιο τρόπο μπορούσες να το διαισθανθείς, κάθε ημέρα ερχόταν πιο κοντά. Οι παίκτες ήταν αποφασισμέν να πάρουν το τρόπαιο, θέλαμε να γίνουμε η πέτρα στα παπούτσια της Σίτι", τόνισε στην κάμερα του "BT Sport", για να προσθέσει:

"Δεν είμαι ακόμα 100% σίγουρος αλλά ίσως είμαι έτοιμος για ένα νέο συμβόλαιο με αυτή τη νίκη! Μίλησα με τον Αμπράμοβιτς στο χορτάρι, ήταν μάλλον η καλύτερη στιγμή για να το κάνω αλλά τώρα μόνο χειρότερο μπορεί να γίνει".

Φυσικά, το γεγονός που έκανε την ευτυχία του να φτάσει στα ουράνια ήταν πως βρίσκονταν στο γήπεδο και οι δύο μικρές κόρες του, με τον τεχνικό των μπλε να τις αγκαλιάζει και να τις φιλάει την ώρα των πανηγυρισμών.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ