ΜΠΑΓΕΡΝ

Τούχελ: "Αντί να πανηγυρίζουμε, έχουμε ακόμη ένα πολιτικό ζήτημα"

Bayern's head coach Thomas Tuchel arrives for the German Bundesliga soccer match between 1. FC Cologne and FC Bayern Munich in Cologne, Germany, Saturday, May 27, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's head coach Thomas Tuchel arrives for the German Bundesliga soccer match between 1. FC Cologne and FC Bayern Munich in Cologne, Germany, Saturday, May 27, 2023. () 2023 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Τόμας Τούχελ σε δηλώσεις του στο Sky Sport αναφέρθηκε στη συζήτηση που σηκώθηκε για τις απολύσεις των Καν και Σαλιχάμιτζιτς παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μπάγερν.

Η Μπάγερν επικράτησε 2-1 της Κολωνίας και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ντόρτμουντ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος για 11η συνεχόμενη χρονιά.

Ωστόσο, αμέσως μετά την απονομή, οι Βαυαροί ανακοίνωσαν την απομάκρυνση των Σαλιχάμιτζιτς και Καν, για την γενικότερη εικόνα της Μπάγερν τη φετινή χρονιά. Ο Τούχελ σε δηλώσεις του στο Sky Sport τόνισε πως αντί οι Βαυαροί να πανηγυρίζουν, ασχολούνται ξανά με άλλα ζητήματα.

"Ο Χασάν και ο Όλιβερ με κάλεσαν πριν από οκτώ εβδομάδες, με έπεισαν ότι θα τα καταφέρουμε μαζί. Από την πλευρά μου εγώ έπεισα τους συνεργάτες μου. Θα πρέπει να το επεξεργαστώ πρώτα. Ξέρω για την απόφαση από χθες. Αντί να πανηγυρίζουμε, έχουμε ακόμη ένα πολιτικό ζήτημα" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ