ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τοτσέ: “Ψηλά το κεφάλι”

INTIME SPORTS

Η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη για τον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από την Οντένσε. Ο Τοτσέ δεν πτοείται και δίνει το σύνθημα για πρόκριση στους ομίλους του Εuropa League.

O Iσπανός επιθετικός στην παρθενική του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα σημείωσε γκολ, ωστόσο αυτό δεν έφτανε στον Παναθηναϊκό να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Τοτσέ με δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού και την πικρία που νιώθει, αφού το ντεμπούτο του δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Θέλαμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε“, ήταν τα πρώτα λόγια του Τοτσέ.

Για το γεγονός ότι σημείωσε γκολ και τα συναισθήματα του, τόνισε: ” Θα προτιμούσα να είχαμε κερδίσει. Θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για να φτάσω στο πικ της απόδοσης μου“.

Πλέον αποκλειστήκατε από το Champions League και συνεχίζεται στο Europa League. Η άποψη σου;” Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά γιατί έχουμε καλή ομάδα“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ