ΡΟΜΑ

Τότι: "Θα ήθελα να είμαι τεχνικός διευθυντής στη Ρόμα"

Ο Φραντσέσκο Τότι στην κλήρωση για το Champions League το 2017
Ο Φραντσέσκο Τότι στην κλήρωση για το Champions League το 2017 © 2017 CLAUDE PARIS / AP IMAGES

Την πρόθεσή του να αναλάβει ενεργό ρόλο στον οργανισμό της Ρόμα γνωστοποίησε σε ακόμα μια συνέντευξή του ο Φραντσέσκο Τότι, με τον θρύλο του συλλόγου να δηλώνει ότι θα ήθελε να είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Ο Φραντσέσκο Τότι κατέχει μια ιδιαίτερη θέση τόσο στα βιβλία της ιστορία της Ρόμα, όσο και στις καρδιές των φιλάθλων του ιταλικού συλλόγου, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να δηλώνει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα που πέρασε όλη του την καριέρα ως παίκτης (1993 έως 2017).

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι σε όλη τη διάρκεια των δύο χρόνων παρουσίας του στους Ρωμαίους ένθερμος υποστηρικτής του Τότι, με το ενδεχόμενο επιστροφής του Ιταλού στην ομάδα που τον ανέδειξε, να συγκεντρώνει -πλέον- πολλές πιθανότητες.

Τους τελευταίους μήνες, ο Πορτογάλος προπονητής έχει καταστήσει σαφή την επιθυμία του να φέρει τον Τότι πίσω στη Ρόμα σε έναν παρασκηνιακό ρόλο, επιθυμώντας να έχει τη θρυλική φιγούρα εντός του οργανισμού.

Ακόμη, η θέση που θα αναλάβει είναι υπό συζήτηση, με τον Ιταλό να δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο DAZN, την πρόθεσή του να γίνει ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

"Εξαρτάται από τη θέση. Θα ήθελα να έχω έναν ρόλο δίπλα στην ομάδα, ως τεχνικός διευθυντής. Είμαστε άνθρωποι του γηπέδου", ανέφερε σε ερώτηση που του τέθηκε από τον πρώην συμπαίκτη του Χιτεντόσι Νακάτα.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ