ΙΤΑΛΙΑ

Τότι και Σπαλέτι άφησαν πίσω έξι χρόνια κόντρας με μία αγκαλιά

Τότι και Σπαλέτι άφησαν πίσω έξι χρόνια κόντρας με μία αγκαλιά
PRINT SCREEN

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι και ο Φραντσέσκο Τότι αποφάσισαν να θάψουν το τσεκούρι του πολέμου και να αφήσουν στην άκρη την μεταξύ τους κόντρα που τους είχε σημαδέψει για χρόνια, με τους δύο άνδρες να αγκαλιάζονται έξω από νοσοκομείο της Ρώμης.

Ο Φραντσέσκο Τότι και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχαν μία αγαστή συνεργασία στην πρώτη θητεία του Τοσκανέζου προπονητή στην Ρόμα (2005-2009), όμως δεν συνέβη το ίδιο και στο δεύτερο πέρασμα του Σπαλέτι από τον σύλλογο, το 2016-17, με τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του καπιτάνο να δημιουργεί ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ τους και μία κόντρα που κράτησε για χρόνια.

Για την ακρίβεια έξι συναπτά έτη, ωστόσο τους τελευταίους μήνες ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας έτεινε χείρα φιλίας θέλοντας να αφήσει στην άκρη την περίφημη κόντρα και ο εμβληματικός αρχηγός των τζαλορόσι ανταποκρίθηκε με χαρά στο αίτημά του.

Αυτό φάνηκε δε το βράδυ της Πέμπτης (16/11), με τους δύο άνδρες να συναντιούνται στο πλαίσιο επίσκεψής τους σε παιδικό νοσοκομείο της ιταλικής πρωτεύουσας (Bambino Gesù) και να θάβουν οριστικά το τσεκούρι του πολέμου με μία θερμή αγκαλιά.

"Όπως είπε κάποιος, τα πράγματα πρέπει να γίνονται για τους άλλους και όχι για εμάς και επειδή πολλοί χάρηκαν με αυτή τη συμφιλίωση, ήταν ωραίο να το κάνουμε μπροστά στα παιδιά.

Στην πραγματικότητα ποτέ δεν μαλώσαμε, πάντα σεβόμασταν ο ένας τον άλλον, σε μια εποχή όπως αυτή που οι μεγάλοι μαλώνουν συχνά, αυτή η αγκαλιά μπροστά στα παιδιά μπορεί να είναι ένα μήνυμα για ένα καλύτερο μέλλον", δήλωσε on camera ο Σπαλέτι.

"Η αγκαλιά είναι δευτερεύουσα, αυτή ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τα παιδιά. Δεν είπαμε τίποτα συγκεκριμένο μεταξύ μας, ένα βλέμμα, μια αγκαλιά ήταν αρκετά. Πάντα έλεγα ότι η σχέση μας ξεπερνούσε το ποδόσφαιρο", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Τότι.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΡΟΜΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ