ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Υπέγραψε στα σπιρούνια ο Μάντισον

Τότεναμ: Υπέγραψε στα σπιρούνια ο Μάντισον
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ

Ο Τζέιμς Μάντισον δεν θα ακολουθήσει την Λέστερ στην Championship, με την Τότεναμ να τον πολιορκεί και να κάνει κάτοικο Λονδίνου καταβάλλοντας το ποσό των 46 εκατομμυρίων ευρώ στις αλεπούδες.

Ο Τζέιμς Μάντισον αποτέλεσε δίχως αμφιβολία έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες στο ρόστερ της Λέστερ την τελευταία πενταετία και πλέον ήρθε η ώρα να "εξαργυρώσει" τις πολλές καλές εμφανίσεις του με μία εξαιρετική μεταγραφή.

Μεγάλη κερδισμένη της υπόθεσης είναι η Τότεναμ, με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου να επωφελείται από τον υποβιβασμό των αλεπούδων στην Championhip και να ασκεί ασφυκτικό πρέσινγκ για να τον κάνει δικό της, για να αποσπάσει τελικά το "Ok" τόσο από την ομάδα όσο και τον παίκτη.

Ως αποτέλεσμα, ο 26χρονος μέσος πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη (28/096), με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει πως ο παίκτης έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τα σπιρούνια μέχρι το 2028, και λίγη ώρα αργότερα να έρχεται η ανακοίνωση των Λονδρέζων μέσα από ένα άκρως εντυπωσιακό video.

Όσο για το κόστος της μετακίνησής του από την Λέστερ στην Τότεναμ, τα ρεπορτάζ από το Νησί αναφέρουν πως τα σπιρούνια δέχτηκαν να καταβάλλουν το ποσό των 46 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνουν κάτοικο "Tottenham Hotspur Stadium", με τις ετήσιες απολαβές του Μάντισον να υπολογίζονται σε ένα ποσό λίγο πάνω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ