ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Στο Λονδίνο ο Κόντε για συζητήσεις με τους "πετεινούς"

Ο τεχνικός της Ίντερ Αντόνιο Κόντε πανηγυρίζει στο φινάλε αγώνα της Serie Α με αντίπαλο την Αταλάντα στο Μεάτσα (8 Μαρτίου 2021)
Ο τεχνικός της Ίντερ Αντόνιο Κόντε πανηγυρίζει στο φινάλε αγώνα της Serie Α με αντίπαλο την Αταλάντα στο Μεάτσα (8 Μαρτίου 2021) @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται ήδη στην Αγγλία για να ξεκινήσει συζητήσεις για να αναλάβει την Τότεναμ μετά το διαζύγιο με το Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Οι εξελίξεις στην Τότεναμ τρέχουν και μετά το διαζύγιο με το Νούνο Εσπίριτο Σάντο ο Αντόνιο Κόντε που από την πρώτη στιγμή ήταν το φαβορί για να αναλάβει την ομάδα του Λονδίνου βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Αυτό γράφει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Cianluca Di Marzio ο οποίος γράφει: "Ο Κόντε προσγειώθηκε στο Λονδίνο πριν από λίγο. Το απόγευμα θα συναντηθεί με τους παράγοντες της Τότεναμ για τις τελευταίες λεπτομέρειες και τις υπογραφές συμβόλαιο έως το 2023".

Ο Ιταλός προπονητής πριν λίγες μέρες βρέθηκε και στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σαν υποψήφιος διάδοχος του Σόλσκιερ αλλά οι "κόκκινοι διάβολοι" συνεχίζουν με τον Νορβηγό στον πάγκο τους. Έτσι ο Κόντε που ήταν ελεύθερος να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του ξεκίνησε συζητήσεις με την Τότεναμ.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ