ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Οι επιδόσεις των Σον και Κέιν τρομάζουν

Ο Σον και ο Κέιν πανηγυρίζουν το τέρμα του πρώτου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Σαουθάμπτον - Τότεναμ για την Premier League
Ο Σον και ο Κέιν πανηγυρίζουν το τέρμα του πρώτου κόντρα στην Σαουθάμπτον JUSTIN TALLIS/POOL VIA AP

Ο Σον και Κέιν έχουν ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο τη σεζόν και οι επιδόσεις τους με τη φανέλα της Τότεναμ προκαλούν χαμόγελο στον Ζοζέ Μουρίνιο και πονοκέφαλο στους αντιπάλους.

Το βράδυ της Πέμπτης (23/10) η Τότεναμ δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί 3-0 της ΛΑΣΚ στο ματς που ο Γκάρεθ Μπέιλ έκανε ντεμπούτο ως βασικός στη 2η θητεία του στα σπιρούνια.

Με αυτά τα τρία τέρματα η ομάδα του Μουρίνιο έφτασε τα 31 γκολ ενεργητικό σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν. Μία επίδοση για την οποία οφείλονται σε μεγάλο βαθμό οι Κέιν και Σον.

Όχι μόνο γιατί έχουν πετύχει τα 18 από αυτά, αλλά γιατί έχουν συμμετοχή σε πολλά περισσότερα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Χάρι Κέιν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε εννιά αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και μετρά δέκα γκολ και οκτώ ασίστ. Την ίδια ώρα ο Σον έχει παίξει σε οκτώ ματς και έχει εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ.

Συνολικά το δίδυμο της Τότεναμ έχει 18 γκολ και 12 ασίστ και είναι με διαφορά το πιο καυτό στα κορυφαία πρωταθλήματα. Αν τα παραπάνω δεν αρκούν να προσθέσουμε και ότι αμφότεροι βρίσκουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα ανά περίπου 65 λεπτά συμμετοχής.

Σίγουρα, όλα τα παραπάνω είναι λογικά να κάνουν τον Ζοζέ Μουρίνιο να χαμογελά...

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ