ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τότεναμ: Ο Λορίς είπε αντίο στα σπιρούνια και συνεχίζει στην Los Angeles FC

Ο Ουγκό Λορίς πανηγυρίζει νίκη της Τότεναμ σε ματς της Premier League απέναντι στην Γουλβς | 20 Αυγούστου 2022
Ο Ουγκό Λορίς πανηγυρίζει νίκη της Τότεναμ σε ματς της Premier League απέναντι στην Γουλβς | 20 Αυγούστου 2022 @2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Ουγκό Λορίς αποχαιρέτησε την Τότεναμ μετά από 11 χρόνια συνεργασίας και συνεχίζει την καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Los Angeles FC.

Η Τότεναμ αποτέλεσε ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική καριέρα του Ουγκό Λορίς, με τον πρωταθλητή κόσμου με την εθνική Γαλλίας να υπερασπίζεται συνολικά 447 φορές την εστία των Λονδρέζων από το 2012 και μετά και να γίνεται και αρχηγός τους τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη για εκείνον από τη στιγμή που δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Άγγελου Ποστέκογλου και έμενε εκτός αποστολών, με το φινάλε του 2023 να φέρνει το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών και τον 37χρονο κίπερ να αναχωρεί για άλλες πολιτείες.

Για την ακρίβεια, αμερικανικές, με τον Λορίς να αποδεσμεύεται από την Τότεναμ το απόγευμα του Σαββάτου και κατόπιν να ανακοινώνεται από την Los Angeles FC, υπογράφοντας μαζί της συμβόλαιο για το 2024 και έχοντας οψιόν ανανέωσης τόσο για το 2025 όσο και για το 2026.

Σημειώνεται πως ο Λορίς ευχαρίστησε τη διοίκηση της ομάδας, τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες του μέσω μηνύματός του στα social media της Τότεναμ, με τα σπιρούνια να κάνουν γνωστό πως ο έμπειρος κίπερ θα τιμηθεί στο ημίχρονο του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Μπόρνμουθ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΗΠΑ PREMIER LEAGUE ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ