ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ μεταγραφές: Ο Κόντε έβαλε στη "μαύρη λίστα" Γουίνκς, Ρεγκιλόν, Λο Σέλσο και Εντομπελέ

Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Λίβερπουλ | 7 Μαΐου 2022
Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Λίβερπουλ | 7 Μαΐου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Η Τότεναμ ανακοίνωσε τη λίστα των παικτών που θα βρεθούν στην Νότια Κορέα στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της, με τους Γουίνκς, Ρεγκιλόν, Λο Σέλσο και Εντομπελέ να μένουν εκτός και τα σπιρούνια να περιμένουν προτάσεις για αυτούς.

Εδώ και λίγες ημέρες η Τότεναμ έχει αρχίσει την προτοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν ωστόσο το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στην Νότια Κορέα, όπου θα δώσει φιλικά προετοιμασίας, μεταξύ των οποίων και αυτό με την Σεβίλλη στις 16 Ιουλίου.

Σε αυτά τα ματς πάντως θα υπάρχουν και τέσσερις ηχηρές απουσίες, με τα σπιρούνια να ανακοινώνουν πως εκτός αποστολής έμειναν οι Χιοβάνι Λο Σέλσο, Τανγκί Εντομπελέ, Σέρχιο Ρεγκιλόν και Χάρι Γουίνκς.

Όλοι τους θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στο Λονδίνο, με τα αγγλκά μίντια να αναφέρουν πως δύσκολα θα μείνουν στην Τότεναμ, με τον Αντόνιο Κόντε και τη διοίκηση να έχουν ξεκαθαρίσει πως σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια τους μία κατάλληλη πρόταση θα ανάψουν το πράσινο φως για την παραχώρησή τους.

Αναλυτικά η αποστολή της Τότεναμ: Λορίς, Φόρστερ, Όστιν, Κίλεϊ, Σάντσες, Ρομέρο, Ντάιερ, Τανγκάνγκα, Φάγκαν-Γουόλκοτ, Ντέιβις, Σάγερς, Ντόχερτι, Ρόαγιαλ, Μπεντανκούρ, Μπισούμα, Σαρ, Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Γουάιτ, Σεσενιόν, Πέρισιτς, Χιλ, Κουλουσέβσκι, Ρισάρλισον, Κέιν, Πάροτ, Μόουρα, Σον

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ