ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Κόντε επιστρέφει στο Λονδίνο μετά από την εγχείρισή του για να προλάβει το ματς με την Λέστερ

Ο Αντόνιο Κόντε κατά τη διάρκεια αγώνα Premier League της Τότεναμ απέναντι στην Νιούκαστλ | 23 Οκτωβρίου 2022
Ο Αντόνιο Κόντε κατά τη διάρκεια αγώνα Premier League της Τότεναμ απέναντι στην Νιούκαστλ | 23 Οκτωβρίου 2022 @2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε δεν μπόρεσε να βρεθεί στον πάγκο της Τότεναμ στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι λόγω εγχείρισης στην οποία υποβλήθηκε, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα κοουτσάρει τα σπιρούνια στον ερχόμενο αγώνα τους, εκτός έδρας με την Λέστερ.

Η πρόσφατη εγχείριση στην κοιλιά στην οποία αναγκάστηκε να υποβληθεί ο Αντόνιο Κόντε στο Τορίνο επηρέασαν την ομάδα της Τότεναμ, με τον Ιταλό να βρίσκεται στην πατρίδα του το τελευταίο διάστημα και να χάνει το μεγάλο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι.

Σε αυτό οι Λονδρέζοι επιβλήθηκαν με 1-0 την Κυριακή και ο ίδιος συνεχάρη τηλεφωνικά τον Χάρι Κέιν για το γεγονός πως ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Τότεναμ όλων των εποχών, ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτό ήταν και το μοναδικό ματς που τα σπιρούνια στερήθηκαν τις υπηρεσίες του.

Όπως αναφέρει η "Daily Mail", η αποθεραπεία του οδεύει καλά και μπορεί να υπήρχε μία μικρή καθυστέρηση όσον αφορά στην επιστροφή του στην Αγγλία, ωστόσο αυτή αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (8/2).

Το ίδιο μέσο τονίζει πως παραμένει άγνωστο αν θα μπορέσει να είναι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας τα ερχόμενα 24ωρα για να επιβλέπει τις προπονήσεις, εκτιμάει πάντως ότι το ερχόμενο Σάββατο (11/2) θα είναι εκείνος που θα βρεθεί στον πάγκο της Τότεναμ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λέστερ.

Ένα ματς που η Τότεναμ θέλει το τρίποντο για να χτίσει πάνω στη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι και να κρατήσει ζωντανό το όνειρο της συμμετοχής της στο νέο Champions League μέσω της εισόδου στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Premier League.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ