PREMIER LEAGUE

Τότεναμ - Νιούκαστλ 5-1: Έπιασε την Άρσεναλ και περιμένει

Οι παίκτες της Τότεναμ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νιούκαστλ για την Premier League 2021-2022 στο "Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ", Λονδίνο | Κυριακή 3 Απριλίου 2022
Οι παίκτες της Τότεναμ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νιούκαστλ για την Premier League 2021-2022 στο "Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ", Λονδίνο | Κυριακή 3 Απριλίου 2022 © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Η Τότεναμ διέλυσε τη Νιούκαστλ με 5-1 στο Λονδίνο και έπιασε την Άρσεναλ στην 4η θέση της Premier League, αν και με δύο παιχνίδια περισσότερα.

Η Τότεναμ δεν χαρίστηκε στη Νιούκαστλ και τη διέλυσε με 5-1 στο Λονδίνο για την 31η αγωνιστική της Premier League, με συνέπεια να πιάσει την Άρσεναλ στην 4η θέση της βαθμολογίας, έστω και με δύο παιχνίδια παραπάνω.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με υπέροχο γκολ του Φαμπιάν Σαρ στο 39ο λεπτό, στη μοναδική τελική προσπάθειά τους που είχε ως στόχο την εστία του Ουγκό Λορίς. Στη συνέχεια άρχισε ένας μονόλογος των παικτών του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος σταμάτησε με τη λήξη του αγώνα.

Δύο αμυντικοί, οι Μπεν Ντέιβις και Ματ Ντόχερτι, έκαναν την ανατροπή μέχρι το 48ο λεπτό και στη συνέχεια σκόραρε ο Χέουνγκ Μιν Σον, μην αφήνοντας περιθώρια στους παίκτες του Έντι Χάου. Ο Έμερσον και ο Στίβεν Μπέρχβαϊν έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Λονδρέζων.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Τα highlights

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ 1-1

Λίβερπουλ - Γουότφορντ 2-0

Μπέρνλι - Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Τσέλσι - Μπρέντφορντ 1-4

Μπράιτον - Νόριτς 0-0

Γουλβς - Άστον Βίλα 2-1

Λιντς - Σαουθάμπτον 1-1

Γουέστ Χαμ - Έβερτον 2-1

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ