ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Γιόχαν Λάνγκε

FILE - Fans watch the Jacksonville Jaguars take on the Miami Dolphins during an NFL football game at Tottenham Hotspur Stadium in London, Oct. 17, 2021. Folks in soccer-mad Britain have a growing hankering for the U.S. brand of football, brought to their world with a big push from the NFL and an increasingly diverse media landscape. It's a good sport. It's got violence. It's got scoring, said Joe Vincent, a Welshman who set up the Jacksonville Jaguars fan club in Britain. Once you've gone to a game, you're hooked. (AP Photo/Steve Luciano)
Το γήπεδο της Τότεναμ στο Λονδίνο 2023 AP IMAGES/STEVE LUCIANO

Το κενό που είχε αφήσει η παραίτηση του Φάμπιο Παράτιτσι στη θέση του τεχνικού διευθυντή στην Τότεναμ καλύπτει από σήμερα (10/10) ο Γιόχαν Λάνγκε.

Μία θέση στη διοίκηση της Τότεναμ που είχε μείνει "ορφανή" από τις 21 Απριλίου, έρχεται να "γεμίσει" ο Γιόχαν Λάνγκε.

Ο 43χρονος αποτελεί τον αντικαταστάτη του Φάμπιο Παράτιτσι, ο οποίος παραιτήθηκε στα μέσα της προηγούμενης σεζόν, στον απόηχο της τιμωρίας του από τη FIFA με αποκλεισμό από κάθε αθλητική ενασχόληση για 30 μήνες, εξαιτίας της εμπλοκής του στο σκάνδαλο plusvalenza όσο βρισκόταν στη Γιουβέντους.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Άστον Βίλα, είδε να χάνει τη θέση του στις αρχές καλοκαιριού, όταν αγλική ομάδα αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον "Μίδα του Ποδοσφαίρου", όπως χαρακτηρίζεται ο Μόντσι.

Ο 43χρονος Δανός αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό χαρτί στα πλάνα της Τότεναμ για ολική επανεκκίνηση, κάτι που έχει ξεκινήση ήδη με τον Ποστέκογλου, καθώς μετά από τις πρώτες 8 αγωνιστικές της Premier League τα "Σπιρούνια" βρίσκονται στην πρώτη θέση, ισοβαθμώντας με την Άρσεναλ.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Γιόχαν Λάνγκε έχει διοριστεί Τεχνικός Διευθυντής με ισχύ από την 1η Νοεμβρίου 2023", αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου, συμπληρώνοντας ότι "ο Λάνγκε θα έχει την ευθύνη για την πρόσληψη, την ανάλυση και τον εντοπισμό ταλέντων σε όλες τις ομάδες της ανώτερης ομάδας και των ακαδημιών μας".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ