ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με Κόντε

Ο προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε
Ο προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε © 2021 LUCA BRUNO / ASSOCIATED PRESS

Η Τότεναμ άσκησε έντονο πρέσινγκ στον Αντόνιο Κόντε για να δεχτεί την πρότασή της και να επιστρέψει στην Premier League, όμως σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ επήλθε οριστικό ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Μετά από την άκρως επιτυχημένη θητεία του στην Ίντερ την τελευταία διετία, με ένα πρωτάθλημα και έναν τελικό Europa League, ο Αντόνιο Κόντε αναζητεί νέα ποδοσφαιρική περιπέτεια, που όπως όλα δείχνουν, αυτή δεν θα είναι η Τότεναμ.

Οι Λονδρέζοι, που αναζητούν εναγωνίως προπονητή έχοντας τη λύση του υπηρεσιακού Ράιαν Μέισον στους τελευταίους μήνες της σεζόν, προσπάθησαν να τον πείσουν να αποδεχτεί την πρότασή τους και να γυρίσει στην Premier League μετά την παρουσία του στη συμπολίτισσα Τσέλσι όμως δεν τα κατάφεραν.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ από Ιταλία και Αγγλία, που κάνουν λόγο για σοβαρές διαφωνίες που προέκυψαν στην πορεία των διαπραγματεύσεων.

Τόσο όσον αφορά στο οικονομικό, με την Τότεναμ να μην βρίσκει τη χρυσή τομή για να καλύψει το κασέ του (ζητούσε 15 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, που θα τον έφερναν στην ίδια θέση με τον Κλοπ και πίσω μόνο από τον Γκουαρδιόλα) όσο και όσον αφορά στην πλαισίωση του Ιταλού με συνεργάτες.

Ο πρώην τεχνικός της Ίντερ ζήτησε να φέρει τέσσερις έξτρα ανθρώπους για να στελεχώσουν το επιτελείο του κάτι που δεν βρήκε σύμφωνη τη διοίκηση των σπιρουνιών, με τον Κόντε από την πλευρά του να μην πείθεται από τις υποσχέσεις των Λονδρέζων για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας που θα την βάλει μέσα στο κάδρο των διεκδικητών του τίτλου.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ