CHAMPIONS LEAGUE

Τότεναμ - Μαρσέιγ 2-0: Ο Ρισάρλιζον έδωσε τη λύση κόντρα σε 10 παίκτες

Ο Ρισάρλιζον της Τότεναμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Τότεναμ Χότσπερ", Λονδίνο | Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Ρισάρλιζον της Τότεναμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Τότεναμ Χότσπερ", Λονδίνο | Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Η Μαρσέιγ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σανσέλ Μπεμπά στο 47' και ο Ρισάρλιζον σημείωσε τα γκολ της νίκης 2-0 για την Τότεναμ στο Λονδίνο, για την πρεμιέρα του 4ου ομίλου του Champions League.

Η δράση ήταν η αποβολή του Σανσέλ Μπεμπά στο 47', η αντίδραση τα γκολ του Ρισάρλιζον στο τελευταίο τέταρτο. Η Τότεναμ υπέταξε με 2-0 τη Μαρσέιγ των 10 παικτών στο Λονδίνο και άρχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στον 4ο όμιλο του Champions League.

Ο αγώνας θα ξεχαστεί σύντομα και δη το 1ο ημίχρονο που περιελάμβανε απλά μία καλή στιγμή με τον Χάρι Κέιν και τίποτε περισσότερο.

Το 2ο ημίχρονο άρχισε με την αποβολή του Σανσέλ Μπεμπά για δυνατό μαρκάρισμα στον Χέουνγκ Μιν Σον, όμως η Μαρσέιγ συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει το γκολ, δυσκολεύοντας τους Λονδρέζους ακόμα και με παίκτη λιγότερο.

Στο 76ο λεπτό ο Ρισάρλιζον έδωσε τη λύση με το πρώτο τέρμα του με τη φανέλα της Τότεναμ και πρώτο φυσικά στη διοργάνωση, ενώ λίγο αργότερα έκανε το 2-0 και "κλείδωσε" τη νίκη για τους γηπεδούχους.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Ρομέρο (73' Τανγκάνγκα), Ντάιερ, Λενγκλέ (73' Ντέιβις), Έμερσον (61' Κουλουσέβσκι), Μπεντανκούρ (85' Μπισουμά), Χόιμπιεργκ, Πέρισιτς, Ρισάρλισον, Σον (86' Ντόχερτι), Κέιν

ΜΑΡΣΕΙΓ: Λόπες, Μπεμπά, Ζιγκό (87' Ουντέρ), Μπαγί, Κλος (70' Κολάσινατς), Βερτού (87' Γκέιγ), Ρονζίε, Ταβάρες, Ζέρσον (50' Μπαλέρντι), Γκεντουζί, Σουάρες (71' Χαρίτ)

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ