PREMIER LEAGUE

Τότεναμ - Λιντς 2-1: Πρώτη νίκη για Κόντε με ανατροπή

Οι Σάντσες και Ντέιβις πανηγυρίζουν γκολ της Τότεναμ απέναντι στην Λιντς για την Premier League | 21 Νοεμβρίου 2021
Οι Σάντσες και Ντέιβις πανηγυρίζουν γκολ της Τότεναμ απέναντι στην Λιντς για την Premier League | 21 Νοεμβρίου 2021 @2021 IAN WALTON/AP IMAGES

Η Τότεναμ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο χάνοντας μέσα στο σπίτι της στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου από την Λιντς όμως έκανε την ανατροπή στο δεύτερο, σφραγίζοντας έτσι την πρώτη της επιτυχία επί εποχής Αντόνιο Κόντε στο τιμόνι της.

Μετά από τη λευκή ισοπαλία στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Τότεναμ στο "Γκούντισον Παρκ" (0-0 με Έβερτον) ήρθε η ώρα και για το πρώτο τρίποντο του Αντόνιο Κόντε με τους Λονδρέζους, με την Λιντς να πέφτει θύμα τους το απόγευμα της Κυριακής για την 12η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Μαρσιέλο Μπιέλσα πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το γκολ του Ντάνιελ Τζέιμς όμως στο δεύτερο μέρος έγινε η ανατροπή μέσα σε 12 λεπτά από τους Χέιμπιεργκ και Ρεγκιλόν, για να πάρουν έτσι μία σημαντική νίκη τα σπιρούνια που τους ανέβασε στην 7η θέση του πίνακα.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους οπαδούς της Τότεναμ να αποδοκιμάζουν στο φινάλε καθώς όχι μόνο η ομάδα τους δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά στο 44' βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, με τον Χάρισον να κάνει εντυπωσιακή ατομική ενέργεια από τα αριστερά και να ταΐζει τον Τζέιμς, για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Λιορίς ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η κατάσταση άλλαξε άρδην στο δεύτερο, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν αφιονισμένοι και να φτάνουν σε μία ανατροπή που την άξιζαν βάσει της ολικής μεταμόρφωσής τους. Ο Χέιμπιεργκ με δυνατό αριστερό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 στο 58' ενώ στο 69' ο Ρεγκιλόν πήρε το ριμπάουντ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντάιερ, όπου η μπάλα βρήκε στο τείχος και χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μεσλιέ, και να τη σπρώχνει στα δίχτυα υπογράφοντας το τελικό 2-1.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Ρόαγιαλ, Τανγκάνγκα (68' Σάντσες), Ντάιερ, Ντέιβις, Ρεγκιλόν (79' Σεσενιόν), Χέιμπιεργκ, Γουίνκς, Μόουρα (88' Άλι), Σον, Κέιν

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ, Ντάλας, Γιορέντε, Κούπερ, Στράουκ, Φόρσοου (72' Ρόμπερτς), Φίλιπς, Τζέιμς, Κλιτς (59' Φίρπο), Χάρισον, Γκέλχαρντ (87' ΜακΚίνστρι)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Τα καλύτερα στιγμιότυπα

Λέστερ - Τσέλσι 0-3

Γουότφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-1

Άστον Βίλα - Μπράιτον 2-0

Νόριτς - Σαουθάμπτον 2-1

Νιούκαστλ - Μπρέντφορντ 3-3

Γουλβς - Γουέστ Χαμ 1-0

Μπέρνλι - Κρίσταλ Πάλας 3-3

Λίβερπουλ - Άρσεναλ 4-0

Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον 3-0

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΤΕΝΑΜ ΛΙΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ