ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Χτύπησε ο Κέιν, τρέμουν σπιρούνια και εθνική Αγγλίας

Ο Χάρι Κέιν αποχωρεί τραυματίας από αναμέτρηση της Τότεναμ με την Έβερτον για την Premier League
Ο Χάρι Κέιν αποχωρεί τραυματίας από αναμέτρηση της Τότεναμ με την Έβερτον για την Premier League @ 2021 CLIVE BRUNSKILL/ASSOCIATED PRESS

Ο Χάρι Κέιν χτύπησε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης της Τότεναμ με την Έβερτον και θα περιμένει ως την Δευτέρα για να μάθει το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στην ομάδα του και στην εθνική Αγγλίας.

Οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο αποχώρησαν με σκυμμένο το κεφάλι στο φινάλε του αγώνα με την Έβερτον που τους βρήκε ισόπαλους 2-2 με τα ζαχαρωτά και τους άφησε πίσω στη μάχη της εξόδου στο Champions League, ωστόσο είναι πιθανό το αρνητικό αποτέλεσμα να επισκιαστεί από ένα ακόμα πιο δυσάρεστο γεγονός που θα κάνει βουνό το στόχο της Ευρώπης.

Αυτό αφορά τον Χάρι Κέιν, με τον επιθετικό της Τότεναμ να αποχωρεί στο 90ο λεπτό από τον αγωνιστικό χώρο του "Γκούντισον Παρκ" λόγω προβλήματος στον αστράγαλο και αναμένεται να έχει μάθει μέχρι την Δευτέρα τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε το Σάββατο (17/4) όπου θα αποτυπώσουν το ακριβές διάστημα που θα αποχωρήσει από τη δράση.

Όπως είναι λογικό, αυτές οι 48 ώρες που μεσολαβούν μέχρι την Δευτέρα όπου θα βγουν οι εξετάσεις θα είναι ώρες... αγωνίας για δύο ομάδες: την Τότεναμ που δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον αρχισκόρερ της που μετράει ήδη 31 γκολ τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις αλλά και την εθνική Αγγλίας.

Τα σπιρούνια αγωνίζονται την επόμενη Κυριακή (25/2) στον τελικό του Carabao Cup απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι ενώ θα προσπαθήσουν στο φινάλε της σεζόν να κάνουν ρελάνς για την έξοδο στα ευρωπαϊκά Κύπελλα ενώ ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ από την πλευρά του θεωρεί τον Κέιν έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους στη προσπάθεια των τριών λιονταριών για διάκριση στο Euro 2020, με τον 27χρονο στράικερ να έχει απολογισμό 34 γκολ σε 53 παιχνίδια του με τη φανέλα με το εθνόσημο.

Υπενθυμίζεται πως ο Κέιν είχε υποστεί έναν ακόμα τραυματισμό στον αστράγαλο μέσα στη σεζόν, που δεν ήταν ωστόσο σοβαρός και τον άφησε εκτός μάχης μόνο για δύο ματς Premier League, στις ήττες απέναντι σε Μπράιτον και Τσέλσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Clive Brunskill/Associated Press

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ