CONFERENCE LEAGUE

Τότεναμ: Αποκλείστηκαν οι Λονδρέζοι από το Europa Conference League, κατακυρώθηκε στη Ρεν το ματς

Ο Σερζ Οριέ με τη φανέλα της Τότεναμ σε ματς της Premier League κόντρα στην Τσέλσι | 4 Φεβρουαρίου 2021
Ο Σερζ Οριέ με τη φανέλα της Τότεναμ σε ματς της Premier League κόντρα στην Τσέλσι | 4 Φεβρουαρίου 2021 @2021 KIRSTY WIGGLESWORTH/POOL VIA AP IMAGES

Η UEFA κατοχύρωσε το παιχνίδι της Τότεναμ με τη Ρεν στους Γάλλους το οποίο είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού και έτσι οι Λονδρέζοι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Europa Conference League.

Εκτός Europa Conference League άφησε η UEFA την Τότεναμ. Οι Spurs έχασαν στα χαρτιά το ματς με τη Ρεν με 3-0 και έτσι αποκλείστηκαν από τη συνέχει του θεσμού.

Υπενθυμίζουμε ότι η αναμέτρηση είχε αναβληθεί λόγω των 13 κρουσμάτων κορονοϊού που εντοπίστηκαν στην Τότεναμ. Η UEFA εξ αρχής είχε ενημερώσει ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να οριστεί σε νέα ημερομηνία, καθώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, με αποτέλεσμα ο νικητής να κριθεί με απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA.

Εκείνη έκρινε ότι το ματς έπρεπε να κατακυρωθεί στη Ρεν κάτι που οδήγησε στον αποκλεισμό της Τότεναμ. Πριν από την αναμέτρηση οι Λονδρέζοι ήταν στην 3η θέση του 7ου ομίλου της διοργάνωσης με επτά πόντους και στο -3 από τη Φίτεσε.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ