ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του Κόντε ως νέου προπονητή

Ο προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, πανηγυρίζει τη νίκη απέναντι στη Βερόνα για τη Serie A 2020-2021 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 25 Απριλίου 2021
Ο προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, πανηγυρίζει τη νίκη απέναντι στη Βερόνα για τη Serie A 2020-2021 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 25 Απριλίου 2021 © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Τότεναμ έκλεισε το θέμα του προπονητή, με τον Αντόνιο Κόντε να υπογράφει το συμβόλαιό του και να είναι ο διάδοχος του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στον πάγκο των σπιρουνιών.

Η Τότεναμ βρήκε τον νέο της προπονητή. Τα σπιρούνια ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της ομάδας, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα διέγραψαν την εν λόγω ανάρτηση.


Η ανακοίνωση της Τότεναμ για την πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε
Η ανακοίνωση της Τότεναμ για την πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε PRINT SCREEN TWITTER TOTTENHAM


Ο Κόντε είναι ο αντικαταστάτης του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος απολύθηκε από την Τότεναμ τη Δευτέρα (1/11) με το όνομα του Ιταλού προπονητή να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σπιρουνιών από την πρώτη στιγμή.

Ο 52χρονος προπονητής επιστρέφει έπειτα στην Premier League, έπειτα από το 2018, όταν και βρισκόταν στον πάγκο της Τσέλσι, όπου είχε 70 νίκες σε 106 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Serie A με την Ίντερ.

Σύμφωνα με την Telegraph, το συμβόλαιο του Κόντε με τη διοίκηση των Spurs ανέρχεται σε 23,5 εκατ. ευρώ.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ