CHAMPIONS LEAGUE

Τότεναμ - Άγιαξ: Οι Ολλανδοί προλογίζουν τη μάχη με καταπληκτικό video

Ajax' players celebrate at the end of the Champions League, quarterfinal, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. Ajax won 2-1 and advances to the semifinal on a 3-2 aggregate. (AP Photo/Luca Bruno)
Ajax' players celebrate at the end of the Champions League, quarterfinal, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. Ajax won 2-1 and advances to the semifinal on a 3-2 aggregate. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Τότεναμ υποδέχεται τον Άγιαξ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και οι Ολλανδοί "φτιάχνουν" τον κόσμο μ' ένα ακόμη φοβερό video πριν από... αστεράτη αναμέτρηση.

Τότεναμ εναντίον Άγιαξ, η μάχη των αουτσάιντερ αποτελεί τον πρώτο ημιτελικό του Champions League την Τρίτη (30/4, 22:00 COSMOTE SPORT 1 HD). Οι δύο ομάδες τα έχουν πάει περίφημα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και δίκαια διεκδικούν το εισιτήριο για τον τελικό της 1ης Ιουνίου στη Μαδρίτη.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο καλείται να χαλάσει την "τρελή" πορεία του Αίαντα, αλλά το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι αφού θα στερηθεί των υπηρεσιών των Χάρι Κέιν, Σον και Σισοκό, οπότε θα πάει στην επίθεση, τουλάχιστον, με τον ήρωα του "Ετιχαντ", Φερνάντο Γιορέντε και τον Έρικσεν σε ρόλο ηγέτη.

Στο πλαίσιο της πρώτης σύγκρουσης, μάλιστα, ο Άγιαξ έφτιαξε ένα καταπληκτικό video το οποίο έγινε σύντομα viral στα social media. Ας αρχίσουμε πρώτα από την λεζάντα που αναφέρει χαρακτηριστικά: " Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια, αλλά δεν έχουμε τελειώσει ακόμα..."

Όπως θα δείτε παρακάτω, στο video παίζουν στιγμές από τους άθλους του Άγιαξ από τον δεύτερο προκριματικό του Champions League έως και το "αντίο" στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος, όπως και η προηγούμενη ομάδα του η Ρεάλ Μαδρίτης έπεσαν θύματα αυτής της φοβερής φουρνιάς των ποδοσφαιριστών που καθοδηγεί ο Τεν Χαγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως Άγιαξ και Τότεναμ έχουν συναντηθεί ευρωπαϊκά στο Κύπελλο Κυπελλούχων του 1981. Οι Λονδρέζοι, τότε, έκαναν... πάρτι με δύο νίκες. Στην αγγλική πρωτεύουσα επικράτησαν με 3-0 και στο Άμστερνταμ με 3-1.

Όσον αφορά στους δύο προπονητές, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις τους. Αμφότεροι, έδειξαν σεβασμό ο ένας στον άλλο, ωστόσο ο Τεν Χαγκ δεν άφησε αναπάντητη την ατάκα του Ποτσετίνο ότι ο Άγιαξ είναι ευνοημένος επειδή διεκόπη το ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο τεχνικός του Αίαντα, λοιπόν, είπε: " Παίρνουμε 10.000.000 ευρώ για να παίζουμε στην Eredivise και αυτοί παίρνουν πολλά περισσότερα στην Premier League. Δεν είναι αυτό άδικο για εμάς;"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ