ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τοροσίδης: "Να θέσουμε τις βάσεις ώστε να ξαναγίνει ο Ολυμπιακός πρωταθλητής"

Τοροσίδης: "Να θέσουμε τις βάσεις ώστε να ξαναγίνει ο Ολυμπιακός πρωταθλητής"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Τοροσίδης στις δηλώσεις του μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, τόνισε πως στόχος είναι να μπουν οι βάσεις ώστε οι "ερυθρόλευκοι" να πάρουν ξανά τα σκήπτρα του πρωταθλητή.

Μετά από 5,5 χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα, ο Βασίλης Τοροσίδης ντύθηκε ξανά στα ερυθρόλευκα, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον παίκτη το μεσημέρι του Σαββάτου (28/7).

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή των συμβολαίων που επισημοποίησαν την επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη στο Λιμάνι, ο 33χρονος διεθνής αμυντικός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο Olympiacos TV.

Αισθάνεσαι ότι επιστρέφεις σπίτι σου, στην οικογένεια σου, ερχόμενος ξανά στον Ολυμπιακό;

"Όταν έφυγα το 2013 είχα πει ότι κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο.

Πρέπει να θέσουμε ξανά τις βάσεις από φέτος, να ξεχαστεί η περσινή χρονιά ώστε να ξαναγίνει ο Ολυμπιακός πρωταθλητής - αυτό που του αξίζει".

Θα ήθελες επιστρέφοντας στο "Γ. Καραϊσκάκης" να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο, που θα σε δει να φοράς ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα;

"Το μόνο μήνυμα που μπορώ να στείλω στον κόσμο είναι να αγαπάει και να αγκαλιάζει την ομάδα, όπως το κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Και να είναι δίπλα μας.

Σίγουρα η χρονιά που έρχεται είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά τους θέλουμε δίπλα μας, να μας στηρίξουν, γιατί η ομάδα έχει θέσει υψηλούς στόχους και πρέπει να τους εκπληρώσουμε όλοι μαζί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ