SERIE A

Τορίνο - Νάπολι 0-1: Κλειδώνει την 3η θέση και τον τερματισμό πάνω από τη Γιουβέντους

Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν γκολ εις βάρος της Μπαρτσελόνα σε ματς του Europa League | 17 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν γκολ εις βάρος της Μπαρτσελόνα σε ματς του Europa League | 17 Φεβρουαρίου 2022 @2022 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η Νάπολι επικράτησε 1-0 της Τορίνο στο Πιεμόντε και όλα δείχνουν ότι θα τερματίσει πάνω από την έτερη ομάδα της πόλης, Γιουβέντους, για πρώτη φορά από το 2010-2011.

Η Νάπολι ταξίδεψε στο Τορίνο για να νικήσει με έναν αγώνα και τις δύο μεγάλες ομάδες της πόλης. Το 1-0 επί της "γκρανάτα" για την 36η αγωνιστική της Serie A έκανε κατά το ήμισυ τη δουλειά και έστειλε τους "παρτενοπέι" στο +4 από τη Γιουβέντους, με δύο αγώνες να απομένουν.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως δημιούργησε λίγες πραγματικά επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Ετρίτ Μπερίσα. Στο 61ο λεπτό, θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί, όμως ο Αλβανός τερματοφύλακας απέκρουσε το πέναλτι του Λορέντζο Ινσίνιε.

Εν τέλει, στο 73' ο Φαμπιάν Ρουίθ σημείωσε το μοναδικό γκολ της διοργάνωσης και τυπικά διατήρησε τη Νάπολι στη μάχη του τίτλου, αλλά πρακτικά την οδηγεί σε τερματισμό πάνω από τη Γιουβέντους για πρώτη φορά από το 2010-2011.

Τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής

Τα highlights

Τζένοα - Γιουβέντους 2-1

Ίντερ - Έμπολι 4-2

Σασουόλο - Ουντινέζε 1-1

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ