ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Τονάλι: "Δεν ξέρω ποια ομάδα θα υποστηρίζει ο πατέρας μου στο Μίλαν - Νιούκαστλ"

Ο Σάντρο Τονάλι με τη φανέλα της Νιούκαστλ σε αγώνα της Premier League κόντρα στην Άστον Βίλα | 12 Αυγούστου 2023
Ο Σάντρο Τονάλι με τη φανέλα της Νιούκαστλ σε αγώνα της Premier League κόντρα στην Άστον Βίλα | 12 Αυγούστου 2023 @2023 STEVE LUCIANO/AP IMAGES

Ο Σάντρο Τονάλι πήγε στην Νιούκαστλ αφήνοντας την ομάδα της καρδιάς του και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να βρει άμεσα στο δρόμο της Μίλαν στο Champions League. Ματς στο οποίο -παραδέχτηκε πως- ο πατέρας του θα έχει δίλημμα για το ποιον θα στηρίζει.

Το καλοκαίρι του 2020 η Μίλαν κονταροχτυπήθηκε με την Ίντερ για την απόκτηση του Σάντρο Τονάλι από την Μπρέσια και ήταν η μεγάλη κερδισμένη, με τον πακτη να είναι δηλωμένος φαν της από μικρή ηλικία και να προτιμάει τους ροσονέρι για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ωστόσο, τρία χρόνια αργότερα είπε arrivederci στους ανθρώπους των Μιλανέζων, με την Νιούκαστλ να κάνει μία ασύλληπτη πρόταση (70.000.000 ευρώ) που δεν μπορούσε να αρνηθεί η Μίλαν και να τον κάνει τον ακριβότερο Ιταλό ποδοσφαιριστών όλων των εποχών.

Φυσικά, από τα καπρίτσια της μοίρας δύσκολα ξεφεύγει κάποιος και αυτό ακριβώς συνέβη με τον Ιταλό διεθνή μέσο, αφού το πρώτο ματς της Νιούκαστλ στην επιστροφή της στο Champions League μετά από 20 χρόνια απουσίας θα είναι κόντρα στην Μίλαν, στο "Σαν Σίρο".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εκεί που γνώρισε μεγάλη αγάπη από τους φίλους των ροσονέρι, ο Σάντρο Τονάλι καλείται να ελέγξει τα συναισθήματά τους και να βοηθήσει την Νιούκαστλ να πάρει αποτέλεσμα, με τον ίδιο να παραχωρεί δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Premier League και να εξομολογείται πως δεν ξέρει ποια ομάδα θα υποστηρίζει ο πατέρας του το βράδυ της Τρίτης (19/09, 19:45, COSMOTE SPORT 4 HD, LIVE από SPORT24).

"Δεν ξέρω ποιον θα υποστηρίζει. Δεν θέλω να βρεθώ στο κεφάλι του αλλά νομίζω ότι θα νοιάζεται για μένα! Ελπίζω να με υποστηρίζει αλλά είναι δύσκολο να αλλάξεις τη γνώμη ενός οπαδού για την ομάδα του.

Πιστεύω ότι θα υποστηρίζει την Μίλαν και θα υποστηρίζει εμένα. Να θέλει άραγε ισοπαλία;", τόνισε ο Τοναλι για τον πατέρα του, ο οποίος είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας εδώ και αρκετά χρόνια.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΑΓΓΛΙΑ ΜΙΛΑΝ CHAMPIONS LEAGUE PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ