Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τον απέβαλλε και του ζήτησε να επιστρέψει!

Τον απέβαλλε και του ζήτησε να επιστρέψει!
INTIME SPORTS

Στον αγώνα του 6ου ομίλου Γ' Εθνικής Ερμής Ζωνιανών-Ηρόδοτος ο διαιτητής απέβαλλε έναν ποδοσφαιριστή, αλλά μετά από πέντε λεπτά του είπε να επιστρέψει και να αγωνιστεί. Διαβάστε τον λόγο.

Τα τραγελαφικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται με ένα νέο κρούσμα γκάφας από διαιτητή στον αγώνα Ερμής Ζωνιανών-Ηρόδοτος για τον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Συγκεκριμένα, στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής Κυρίτσης από τα Δωδεκάνησα, απέβαλε τον Βελέτη του Ηροδότου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μέχρι εδώ όλα καλά με τον παίκτη να πηγαίνει στα αποδυτήρια. Όμως μετά από πέντε λεπτά ο διαιτητής τον φώναξε να επιστρέψει στο γήπεδο και να αγωνιστεί!

Αυτό έγινε γιατί, ο βοηθός σήκωσε τη σημαία και ενημέρωσε τον διαιτητή, ότι ο ίδιος δεν είχε σημειώσει την πρώτη κίτρινη στον ποδοσφαιριστή που αποβλήθηκε, δηλαδή στον Βελέτη.

Ο διαιτητής κοίταξε το μπλοκάκι του και διαπίστωσε ότι στο πρώτο ημίχρονο, είχε δείξει κίτρινη κάρτα στον παίκτη με τον ίδιο αριθμό φανέλας της αντίπαλης ομάδας!

Έτσι φώναξαν τον παίκτη που από λάθος αποβλήθηκε και συνεχίστηκε κανονικά το παιχνίδι με τον Ερμή να επικρατεί με 2-0 του Ηροδότου.

Πηγή: prismasport.gr

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ