ΕΘΝΙΚΟΣ

Τον 34χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Ζουαρί περιμένουν την Παρασκευή η διοίκηση του Εθνικού

Τον 34χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Ζουαρί περιμένουν την Παρασκευή η διοίκηση του Εθνικού
New Image

Τον 34χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Ζουαρί περιμένει την Παρασκευή η διοίκηση του Εθνικού.

O παίκτης είχε εντοπιστεί από τον σκάουτερ της ομάδας Θεόδωρο Αντωνάκου και την ερχόμενη Παρασκευή θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.
Συγκεκριμένα το κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει: " Έγινε αποδεκτή η εισήγηση προς τη Διοίκηση και τον προπονητή, του σκάουτερ κ. Αντωνάκου Θεόδωρου, για τον 34χρονο, Βραζιλιάνο (κοινοτικό) σέντερ φορ, ΖΟΥΑΡΙ, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα την Παρασκευή για να περάσει από εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις, και τον οποίο παρακολούθησε σε τρεις αγώνες, κατά την επί ένα μήνα παραμονή του, στη Βραζιλία".

Στην συνέχεια η ανακοίνωση αναφέρει για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Σουλογάνη και την επιστροφή δύο νεαρών παικτών του Εθνικού, οι οποίοι είχαν παραχωρηθεί ως δανεικοί σε άλλες ομάδες: " Η Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, με τον ποδοσφαιριστή ΣΟΥΛΟΓΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, για ένα ακόμη χρόνο. Επέστρεψαν στην ομάδα, οι υπό δανεισμό, κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ποδοσφαιριστές, ΤΕΡΛΕΛΗΣ ΟΘΩΝΑΣ και ΓΙΑΣΙΝ ΑΛΗΜΠΑΣ".


TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ