CONFERENCE LEAGUE

Τόμιτς: "Ξέρουμε τη δυναμική του ΠΑΟΚ"

Ο προπονητής της Ρίεκα, Γκόραν Τόμιτς, στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα
Ο προπονητής της Ρίεκα, Γκόραν Τόμιτς, στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα INTIME

Ο προπονητής της Ριέκα, Γκόραν Τόμιτς, στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (19/8, 21:00, OPEN TV) τόνισε πως γνωρίζει ποια είναι η δυναμική του Δικεφάλου.

Η Ριέκα πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (19/8, 21:00, OPEN TV) στο πλαίσιο του Europa Conference League επί ελληνικού εδάφους. Ο προπονητής των Κροατών, Γκόραν Τόμιτς, στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε επέμεινε ότι ο Δικέφαλος είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης τεχνικός

Για το αν έχει μιλήσει με τους Μίσιτς και Τσόλακ: "Έχουμε πληροφορηθεί από τους παίκτες που έχουν παίξει στον ΠΑΟΚ, αλλά και από τα μέσα στην Ελλάδα και για την κατάσταση του ΠΑΟΚ, αλλά και για δεδομένα που μας αφορούν".

Για το αν έχρισε τον ΠΑΟΚ φαβορί, ώστε να μεταφέρει την πίεση στο Δικέφαλο: "Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε στην αναμέτρηση. Ξέρουμε τη δυναμική του ΠΑΟΚ και ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε στα δύο παιχνίδια. Είμαστε και εμείς μία καλή ομάδα που σίγουρα θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ότι δικαιούμαστε μέσα στο γήπεδο".

Για το ποιους παίκτες έχει ξεχωρίσει και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: "Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλή καλή επιθετική γραμμή. Είμαι χαρούμενος που θα αντιμετωπίσω τον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου που είναι ένας πολύ καλός και έμπειρος προπονητής".

Για τις απουσίες που αντιμετωπίζει: "Αυτές οι απουσίες είναι εκτός προγράμματος. Είναι αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα που ήταν απαιτητικός για εμάς. Όπως και να έχει πρέπει να παλέψουμε. Είναι σημαντικές απουσίες, αλλά έχουμε κι άλλους παίκτες και είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα".

Για το αν είχε παίξει εναντίον του ΠΑΟΚ όταν ήταν παίκτης της ΑΕΚ: "Ήταν μία ωραία εμπειρία στην Ελλάδα για 6 μήνες, αλλά όχι δεν είχα προλάβει παίξω με τον ΠΑΟΚ".

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ