ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Το ξεζούμισμα του Τσιώλη

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Σάκης Τσιώλης MOTIONTEAM

Μετά την αναγνωριστική πρώτη προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής (08/07) στο γήπεδο του Καρπενησίου, το Σαββατοκύριακο περιλάμβανε διπλό ραντεβού του Σάκη Τσιώλη με τους ποδοσφαιριστές του.

Το πρωί χθες και σήμερα αερόβιες ασκήσεις και τρέξιμο για κάτι λιγότερο από μιάμιση ώρα και ακολούθως το απόγευμα στο γήπεδο ασκήσεις με την μπάλα στα πλαίσια του αρχικού μονταρίσματος.

Όσο για τις πρώτες απώλειες του Καρδιτσιώτη τεχνικού του Άρη έχουνε να κάνουνε με τον Σάκη Κανούλα αφού ο 19χρονος επιθετικός ταλαιπωρείται από μία θλάση και παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει.


Κατά τα άλλα στα ευχάριστα ήταν η άμεση επιστροφή των Σάκη Πρίττα και Ντάνιελ Τσέζαρεκ σε κανονικούς ρυθμούς την ίδια ώρα που αναμένονται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τρεις ακόμη κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Πρώτο μέλημα παραμένει ο επιθετικός που θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης όταν ο Τσιώλης θα επιλέγει να παρατάξει το σύνολό του με 4-4-1-1 και 4-3-3 αλλά και ως παρτενέρ ενός εκ των Καρίμ Σολτάνι ή Ντάνιελ Τσέζαρεκ στο 4-4-2

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου χάνει έδαφος σε αντίθεση με αυτή του Ισπανού Ιβάν Μπολάδο που έχει προταθεί δις και παραμένει πάντα υπό εξέταση αλλά και της αναμονής του Μπένζαμιν Ονουάτσι να μείνει ελεύθερος από την Καβάλα.

Στο θέμα του ενός εκ των δύο βασικών κεντρικών αμυντικών και διάδοχο του Βραζιλιάνου Ρονάλντο Γκιάρο ώστε να αποτελέσει τον παρτενέρ του Νίκου Λαζαρίδη, στον Άρη δείχνουνε τις τελευταίες μέρες να τηρούνε σιγή ιχθύος και παράλληλα να αναμένουνε το πότε ο Ισπανός Χοσέμι θα μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή.

Τέλος σχετικά με την περίπτωση του Μανόλη Παπαστεριανού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κλείσει θετικά μέσα στο επόμενο 48ωρο μετά την διαφαινόμενη προφορική συμφωνία που επιτεύχθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης την περασμένη Πέμπτη στην συνάντηση της διοίκησης της ΠΑΕ με τον 24χρονο χαφ παρουσία του εκπροσώπου του.

Πως όμως αντιμετωπίζει την μέχρι στιγμής προετοιμασία του Άρη ο εκ των τερματοφυλάκων της ομάδας Μάρκος Βελλίδης; «Σ’ αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας ο ένας πρέπει να γνωρίσει τον άλλον. Θέλουμε και πρέπει να «δέσουμε» ως ομάδα, να γνωρίσουμε ο ένας τα προσόντα του άλλου και για αυτό θα δουλέψουμε απερίσπαστα επάνω σ’ αυτό το κομμάτι».

Σχετικά με την σιγουριά του Τσιώλη για την ομάδα σχολίασε: «Είναι πάρα πολύ όμορφο όταν ακούς τον προπονητή σου να λέει τέτοια πράγματα. Αυτό σημαίνει ότι πιστεύει πολύ στην ομάδα και τις δυνατότητες της. Πιστεύει ότι μπορεί να φτιάξει μια δυνατή ομάδα, κάτι το οποίο το πιστεύουμε και εμείς οι παίκτες από πλευράς μας».

Κι όσο για τους προσωπικούς του στόχους είπε: «Σκοπός μου είναι να δουλέψω πολύ σκληρά, έτσι ώστε να έχω το δικαίωμα να ζητήσω πολλές ευκαιρίες. Θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι στον Άρη και είμαι αποφασισμένος να τον βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ».

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ