ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Το ξεχωριστό "ευχαριστώ" του Μέσι στον 100χρονο υποστηρικτή του

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει τη νίκη της Αργεντινής με 1-0 επί της Βραζιλίας στον τελικό του Copa America 2021
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει τη νίκη της Αργεντινής με 1-0 επί της Βραζιλίας στον τελικό του Copa America 2021 @ 2021 BRUNA PRADOV/AP IMAGES

Ο θαυμασμός για τον Μέσι δεν γνωρίζει ηλικία και τρανό παράδειγμα είναι ο 100χρονος Ντον Χέρμαν, που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει -με τη βοήθεια του εγγονού του- με τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια με τα κατορθώματά του με την Μπαρτσελόνα και την εθνική Αργεντινής, με έναν μάλιστα εξ αυτών να είναι άνευ συναγωνισμού.

Ο λόγος για τον Ντον Χέρμαν που έχει συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής, με τον εκατόχρονο θαυμαστή του Pulga να δείχνει την τρέλα του για τον 34χρονο μεσοεπιθετικό αμέσως μετά την κατάκτηση του Copa America από την αλμπισελέστε.

Πώς έγινε αυτό; Με τη βοήθεια του εγγονού του, ο οποίος έφερε σε επικοινωνία με τη βοήθεια της τεχνολογίας τον παππού του με τον Μέσι, με τον εξάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας να μη χάνει την ευκαιρία να τον ευχαριστήσει για την αγάπη που έχει για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του αλλα και τον ίδιο προσωπικά.

Σημειώνεται πως ο 100χρονος φίλαθλος έχει τόσο μεγάλο πάθος και αγάπη για τον Μέσι ώστε να κρατάει προσωπικό αρχείο με χαρτί και μολύβι αλλά και φωτογραφίες με όλα τα γκολ του Μέσι στην καριέρα του.


TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ