ΓΑΛΛΙΑ

Το "βασιλικό" συμβόλαιο του Μπαλοτέλι στην Μαρσέιγ

Olympique Marseille's new player Mario Balotelli poses with his new jersey during a press conference, at the club's headquarters of La Commanderie, in Marseille, southern France , Wednesday, Jan. 23, 2019. (AP Photo/Claude Paris)
Olympique Marseille's new player Mario Balotelli poses with his new jersey during a press conference, at the club's headquarters of La Commanderie, in Marseille, southern France , Wednesday, Jan. 23, 2019. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Η μπογιά του Μάριο Μπαλοτέλι όχι απλά περνάει ακόμα αλλά κατάφερε να αποσπάσει ένα σούπερ παχυλό συμβόλαιο με έξτρα μπόνους από την Μαρσέιγ, όπως αποκάλυψε η "Equipe".

Η Μαρσέιγ άναψε το πράσινο φως για την παραχώρηση του Κώστα Μήτρογλου στην Γαλατάσαραϊ έχοντας καλύψει τη θέση του με τον Μάριο Μπαλοτέλι, με τον "Super Mario" να κοστίζει πάντως στην ομάδα του Ρούντι Γκαρσία πολλά περισότερα από όσα θα υπέθεταν οι περισσότεροι.

Βλέπετε, στο deal μεταξύ των δύο πλευρών ήταν μεσολαβητής ο Μίνο Ραϊόλα και ο Ιταλός μάνατζερ φρόντισε να πάρει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο ο πελάτης του για να πάει στο "Βελοντρόμ", με τις λεπτομέρειες της συμφωνίας να έρχονται την Παρασκευή (8/2) στο φως από την "Equipe".

Σύμφωνα λοιπό με την έγκυρη γαλλική εφημερίδα, ο "Super Mario" θα λάβει σίγουρα το εντυπωσιακό ποσό των 3.900.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ από εκεί και πέρα ο Ιταλός μπορεί να αυξήσει τα έσοδά του καθώς υπάρχουν μπόνους. Ποια είναι αυτά;

Αν η Μαρσέιγ πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του νέου Champions League θα προσθέσει 500.000 ευρώ στο λογαριασμό του, για κάθε πέντε γκολ που θα σημειώσει ή πέντε ασίστ που θα δώσει θα επιβραβευτεί με 150.000 ευρώ, ενώ επιπλέον η Μαρσέιγ του παρέχει δωρεάν αμάξι αλλά και μηνιαίο επίδομα στέγασης ύψους 7.000 ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ