ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Το ξεκάθαρο φαβορί και η μονομαχία των ίσων

Ο Μπονούτσι πανηγυρίζει τη νίκη της Ιταλίας
Ο Μπονούτσι πανηγυρίζει τη νίκη της Ιταλίας PHOTO CREDITS: © 2021 ALESSANDRA TARANTINO, POOL / AP IMAGES

Η Ιταλία είναι το ξεκάθαρο φαβορί στη μονομαχία με την Αυστρία, όχι όμως κι η Ουαλία που θα πρέπει να παίξει στο 100% για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Δανίας.

Το πρώτο πιάτο της φάσης των "16" σερβίρεται σε Άμστερνταμ και Λονδίνο, με το πρώτο παιχνίδι να παίζεται (σχεδόν) επί ίσοις όροις και το δεύτερο να έχει ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Μεταδίδουμε ζωντανά από το Λονδίνο, την καρδιά της διοργάνωσης, όσα γίνονται στο EURO 2020. Αλέξανδρος Τρίγκας και Αντρέα Παλομπαρίνι είναι οι απεσταλμένοι του SPORT24 στα γήπεδα του EURO. Χορηγός της αποστολής στο Λονδίνο σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε με το Pamestoixima.gr που προσφέρει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές και πολλές προσφορές για κάθε παιχνίδι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Για τα ματς Ουαλία - Δανία και Ιταλία - Αυστρία, στο Pamestoixima.gr θα βρεις συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την υπεροχή της Ιταλίας έναντι της Αυστρίας; Η σταθερότητα και ο πειστικός τρόπος με τον οποίο η "σκουάντρα ατζούρα" πήρε τις τρεις νίκες στον 1ο όμιλο είναι τα δύο στοιχεία που την φέρνουν στην pole position για τη νίκη - πρόκριση στην οκτάδα του Euro 2020.

Πέραν αυτού μάλιστα, οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι θα νιώθουν πολύ πιο άνετα από τους αντιπάλους τους εντός του Wembley Stadium. Ο λόγος; Η ιταλική κοινότητα του Λονδίνου είναι τεράστια (απαριθμεί περίπου 700.000 άτομα), οπότε όσοι βρεθούν στις εξέδρες, θα φροντίσουν να κάνουν πολύ αισθητή την παρουσία τους. Την ίδια ώρα, η Αυστρία δεν μπορεί να ελπίζει σε ανάλογη εκπροσώπηση δεδομένων μάλιστα των περιορισμών που υπάρχουν στη Μεγάλη Βρετανία για τους ταξιδιώτες.

Όσο για το άλλο παιχνίδι της ημέρας, αυτό ανάμεσα σε Ουαλία και Δανία, δεν μπορείς να κάνεις εύκολα προβλέψεις. Το σίγουρο είναι πως όποια ομάδα προκριθεί, θα έχει κάνει τη δική της υπέρβαση. Η Ουαλία γιατί είναι σε χειρότερο επίπεδο σε σχέση με το Euro 2016, που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, κι η Δανία λόγω της ιστορίας που προηγήθηκε με τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Αυτά για αρχή, για το ορεκτικό της ιστορίας που θα δούμε στη φάση των "16" της διοργάνωσης. Γιατί αυτά που έρχονται είναι ακόμη πιο σπουδαία, με αποκορύφωμα τη μονομαχία της Αγγλίας με τη Γερμανία το απόγευμα της Τρίτης 29 Ιουνίου.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ