ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Πρόκριση (και) για τον Σπινατσόλα

Ο Σπινατσόλα με τη φανέλα της Ιταλίας στο Euro 2020
Ο Σπινατσόλα με τη φανέλα της Ιταλίας στο Euro 2020 PHOTO CREDITS: © 2021 ANDREAS GEBERT / AP IMAGES

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα δεν μπόρεσε να χαρεί όσο ήθελε την πρόκριση της Ιταλίας στους "4" του Euro 2020, αφού -την ίδια ώρα- καλούταν να διαχειριστεί τον σοβαρό τραυματισμό του. Μία απουσία που καλείται να καλύψει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στον ημιτελικό με την Ισπανία.

Αν μη τι άλλο, η πορεία της Ιταλίας στο Euro 2020 είναι εντυπωσιακή. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός πως βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αλλά κατά βάση χάρη στην εκπληκτική απόδοσή της και τον τρόπο με τον οποίο έφτασε τόσο μακριά.

Με ωραίο ποδόσφαιρο, με συμπαγή αμυντική προσέγγιση και με παίκτες που ενθουσίασαν με την εικόνα που είχαν στο γήπεδο. Πρώτος και καλύτερος ο Λεονάρντο Σπινατσόλα, ο οποίος εξελίχθηκε στον πιο συνεπή -σε τακτικό επίπεδο ειδικά- παίκτη του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Μαζί έκανε μοιραία αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να τον κοιτάξουν ακόμη πιο προσεκτικά, αφού η δύναμη και η εκρηκτικότητά του πάνω στην γραμμή ήταν στοιχεία που τον ξεχώρισαν έναντι του ανταγωνισμού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Μεταδίδουμε ζωντανά από το Λονδίνο, την καρδιά της διοργάνωσης, όσα γίνονται στο EURO 2020. Αλέξανδρος Τρίγκας και Αντρέα Παλομπαρίνι είναι οι απεσταλμένοι του SPORT24 στα γήπεδα του EURO. Χορηγός της αποστολής στο Λονδίνο σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε με το Pamestoixima.gr που προσφέρει πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα για τους δύο ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Σε όλους τους αγώνες υπάρχουν οι ακόλουθες προσφορές, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις:

  • 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους
  • «Money Back» σε επιλεγμένες αγορές
  • «2-0 & έληξε»
  • «Σκορ 3»
  • «Βoost Νίκης»

Είναι σαφές πως η απουσία του Σπινατσόλα από τον αγώνα με την Ισπανία (για αρχή) μπορεί να αποδειχθεί μεγάλο πρόβλημα για την "σκουάντρα ατζούρα". Όσο καλός κι αν είναι άλλωστε ο Έμερσον Παλμιέρι, που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει στο αριστερό άκρο της ιταλικής άμυνας, δεν έχει παρουσιάσει την ίδια συνέπεια το τελευταίο διάστημα, σε άμυνα και επίθεση. Ούτε τα ανεβάσματά του έχει, ούτε την ικανότητα να παίξει όλη την πλευρά αν χρειαστεί, λειτουργώντας ως έξτρα παίκτης στο μπροστινό μισό του γηπέδου.

Θα φορτώσει λοιπόν περισσότερο παιχνίδι από τα δεξιά ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, θέλοντας να αλλάξει τους συσχετισμούς και να αλλάξει τον τρόπο που θα ασκήσει πίεση στην ισπανική άμυνα; Μένει να το δούμε στον αγωνιστικό χώρο του Wembley Stadium το βράδυ της Τρίτης 6 Ιουλίου.

Το σίγουρο είναι πως είτε ο Έμερσον Παλμιέρι, είτε οποιοσδήποτε άλλος παίκτης της Ιταλίας θα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω για να καλύψει το κενό του Λεονάρντο Σπινατσόλα.

Αυτό το παιχνίδι (αλλά και το... επόμενο) δεν θα είναι μια απλή μονομαχία για τη "σκουάντρα ατζούρα". Θα είναι η προσπάθεια όλων να δώσουν στον 28χρονο μπακ μια καλή αφορμή για να χαμογελάσει και να ξεχάσει τον πόνο του.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ