ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Όλο το Νησί περιμένει να μεθύσει (ξανά)

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει την πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό του Euro 2020
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει την πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό του Euro 2020 © 2021 CARL RECINE / AP IMAGES, POOL

Μετά από ένα μήνα, όπου είχαν τη μπάλα χαμηλά, οι Άγγλοι πιστεύουν πλέον πως έφτασε η ώρα τους, πως ήρθε η στιγμή να κατακτήσουν το Euro 2020.

Από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, μέχρι πριν από την έναρξη του ημιτελικού με τη Δανία, στην Αγγλία κρατούσαν χαμηλά την μπάλα αναφορικά με την πορεία της εθνικής ομάδας τους. Από την στιγμή όμως που εξασφάλισαν την πρόκριση στο τελικό του Euro 2020, όλα άλλαξαν. Τελείωσαν οι καθωσπρεπισμοί!

Τα πρωτοσέλιδα του Τύπου είναι όπως θα περίμενε κανείς: με διθυραμβικούς τίτλους και τη σιγουριά πως πλέον... επιστρέφει στο σπίτι. Η επιθυμία τους να ζήσουν για πρώτη φορά την κατάκτηση του τροπαίου σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τούς έχει κάνει -μεταξύ άλλων- και προνοητικούς, με εκατοντάδες χιλιάδες να ζητούν μέσω διαδικτυακών υπογραφών να κηρυχθεί η Δευτέρα 12 Ιουλίου (η επομένη δηλαδή του τελικού) ως αργία, σε περίπτωση που οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Μεταδίδουμε ζωντανά από το Λονδίνο, την καρδιά της διοργάνωσης, όσα γίνονται στο EURO 2020. Αλέξανδρος Τρίγκας και Αντρέα Παλομπαρίνι είναι οι απεσταλμένοι του SPORT24 στα γήπεδα του EURO. Χορηγός της αποστολής στο Λονδίνο σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε με το Πάμε Στοίχημα που προσφέρει πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα από το Pamestoixima.gr για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι Ιταλία - Αγγλία.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι πλέον όλο το Νησί περιμένει απλά και μόνο ένα πράγμα: την κατάκτηση του ιερού δισκοπότηρου του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ούτε λόγος για αναλύσεις επί τακτικών θεμάτων και θεωρίες για το πώς θα παίξει η Αγγλία απέναντι στην Ιταλία.

Σχεδόν όλοι μοιάζουν να είναι ακόμη μεθυσμένοι από την πρόκριση επί της Δανίας, αδιαφορώντας για το ποιος βρίσκεται απέναντι στη μονομαχία της 11ης Ιουλίου. Πόσω μάλλον για το γεγονός πως η "σκουάντρα ατζούρα" δεν είναι... χθεσινή σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις.

Αν λοιπόν, όλα πάνε σύμφωνα με τα σχέδια και τις ευχές των Άγγλων, αυτό που αναμένεται να συμβεί στο Νησί θα είναι πολλαπλάσιες φορές πιο έντονο απ' ό,τι συνέβη στην Ελλάδα, τέτοιες περίπου μέρες πριν από δεκαεφτά (17) χρόνια, μετά την κατάκτηση του Euro 2004.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ