ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Ο Μοράτα κάτι χρωστάει στον Λουίς Ενρίκε

Ο Αλβάρο Μοράτα πανηγυρίζει το γκολ του στο Κροατία - Ισπανία | 28 Ιουνίου 2021
Ο Αλβάρο Μοράτα πανηγυρίζει το γκολ του στο Κροατία - Ισπανία | 28 Ιουνίου 2021 © 2021 STUART FRANKLIN/AP IMAGES

Η Ισπανία ξέρει ότι πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να κάμψει την αντίσταση της Ιταλίας στον πρώτο ημιτελικό του Euro 2020. Αντίστοιχα, ο Άλβαρο Μοράτα δείχνει υποχρεωμένος να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο Λουίς Ενρίκε.

Αν υπάρχει κάτι που λείπει στην Ισπανία στη φετινή διοργάνωση, αυτό είναι το εύκολο γκολ. Ο Λουίς Ενρίκε έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που παράγει με σχετική άνεση καλές τελικές προσπάθειες, πλην όμως δεν διαθέτει τον παίκτη που θα τις μετατρέψει σε γκολ ανά πάσα ώρα και στιγμή. Βλέπετε, ο Άλβαρο Μοράτα δεν είναι η επιτομή του "εκτελεστή" από το "κουτί" και αυτό είναι κάτι που λίγο έλειψε να στοιχίσει στην Ισπανία μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Μεταδίδουμε ζωντανά από το Λονδίνο, την καρδιά της διοργάνωσης, όσα γίνονται στο EURO 2020. Αλέξανδρος Τρίγκας και Αντρέα Παλομπαρίνι είναι οι απεσταλμένοι του SPORT24 στα γήπεδα του EURO. Χορηγός της αποστολής στο Λονδίνο σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε με το Πάμε Στοίχημα που προσφέρει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές και προωθητικές ενέργειες για τους 2 ημιτελικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, Ιταλία-Ισπανία και Αγγλία-Δανία.

Για να περάσει όμως, η "ρόχα" το εμπόδιο της Ιταλίας, θα χρειαστεί όσο ποτέ άλλοτε ως τώρα τον επιθετικό της Γιουβέντους.

Ο ίδιος πριν από μερικές ημέρες είχε δηλώσει πως ουδείς άλλος προπονητής στην καριέρα του είχε δείξει τόση εμπιστοσύνη στις ικανότητές του. Ο Λουίς Ενρίκε δεν τον στηρίζει απλά (δημόσια και ιδιωτικά), δείχνει με τον τρόπο του προς πάσα κατεύθυνση πως είναι αποφασισμένος να ζήσει και να πεθάνει με εκείνον στην κορυφή της επίθεσης.

Όταν απέναντί του βέβαια βρεθούν ο Τζόρτζο Κιελίνι κι ο Λεονάρντο Μπονούτσι, το έργο του θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Πρόκειται άλλωστε για δύο παίκτες που τον ξέρουν καλά, δεδομένου ότι συνυπάρχουν στη Γιουβέντους. Αντίστοιχα, θέλουν να του κάνουν τη ζωή -ακόμη πιο- δύσκολη και να τον στείλουν σε πρόωρες διακοπές, όσο εκείνοι προετοιμάζονται για τον τελικό της 11ης Ιουλίου.

Το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Ιταλίας τα πήγε περίφημα απέναντι στον Ρομέλου Λουκάκου στο παιχνίδι των προημιτελικών με το Βέλγιο. Το θέμα λοιπόν είναι αν μπορεί ο Άλβαρο Μοράτα να ξεφύγει από τις... δαγκάνες του και να δικαιώσει την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο Λουίς Ενρίκε, οδηγώντας την Ισπανία στον τελικό του Euro 2020.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ