ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Ο χρόνος έχει σταματήσει

Οι φίλοι της Αγγλίας πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό
Οι φίλοι της Αγγλίας πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό PHOTO CREDITS: © 2021 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Από την στιγμή που η Αγγλία πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Euro 2020, ο χρόνος μοιάζει να έχει "παγώσει" στο Λονδίνο. Όλοι σκέφτονται μόνο ένα πράγμα: το ραντεβού με την ιστορία, τη μονομαχία με την Ιταλία.

Οι στιγμές που βιώνουν οι περισσότεροι κάτοικοι του Νησιού από το βράδυ της 7ης Ιουλίου είναι πρωτόγνωρες. Είναι τόσο μεγάλη άλλωστε η χρονική απόσταση από την τελευταία φορά που η Αγγλία έπαιξε σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης (βλ. 1966), που μοιραία λίγοι είναι εκείνοι που θυμούνται πώς είχαν διαχειριστεί ανάλογη κατάσταση.

Γι αυτό ενδεχομένως, όλα έχουν "παγώσει" στο Λονδίνο από την στιγμή που ο Ντάνι Μακέλι σφύριξε για τελευταία φορά στο παιχνίδι της Αγγλίας με τη Δανία. Μετά από ένα πάρτι που κράτησε για πολλές ώρες, μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης 8 Ιουλίου, άπαντες περιμένουν απλά να έρθει η μέρα και η ώρα του μεγάλου τελικού του Euro 2020, απέναντι στην Ιταλία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Μεταδίδουμε ζωντανά από το Λονδίνο, την καρδιά της διοργάνωσης, όσα γίνονται στο EURO 2020. Αλέξανδρος Τρίγκας και Αντρέα Παλομπαρίνι είναι οι απεσταλμένοι του SPORT24 στα γήπεδα του EURO. Χορηγός της αποστολής στο Λονδίνο σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε με το Πάμε Στοίχημα, που προσφέρει περισσότερες από 500 επιλογές και πολλά συνδυαστικά στοιχήματα για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία.

Ο χρόνος κυλάει βασανιστικά αργά γι' αυτό το παιχνίδι, για τον αγώνα που έχει την ταμπέλα του κρισιμότερου στη σύγχρονη ιστορία της Αγγλίας. Την ίδια ώρα όμως, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να διαμορφώσει τέτοιο κλίμα εντός των αποδυτηρίων της ομάδας του, προκειμένου οι παίκτες του να μην μπουν με... αέρα στη μονομαχία με τη "σκουάντρα ατζούρα".

Δεδομένα πάντως δεν βοηθάει όσα λέγονται και συζητούνται στις εκπομπές της βρετανικής τηλεόρασης, οι περισσότερες εκ των οποίων εστιάζουν πλέον -δεν γινόταν κι αλλιώς- στον τελικό της 11ης Ιουλίου. Για παν ενδεχόμενο μάλιστα, τέθηκε το εξής ζήτημα προς συζήτηση: "Μήπως να είναι αργία η 12η Ιουλίου, σε περίπτωση που κατακτήσει το Euro 2020 η Αγγλία;".

Τόσο μακριά έχουν φτάσει, προετοιμάζοντας το έδαφος για όσα (πιθανώς) ακολουθήσουν μετά το φινάλε του τελικού.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ