ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Να το φαβορί για τον τίτλο

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει τη νίκη της Γαλλίας στο Euro 2020
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει τη νίκη της Γαλλίας στο Euro 2020 PHOTO CREDITS: © 2021 MATTHIAS SCHRADER, POOL / AP IMAGES

Η Γαλλία έκανε με το "καλημέρα" αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους "16" του Euro 2020, μαζί μια νίκη - μήνυμα για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι της Γαλλίας με τη Γερμανία ήταν το τελευταίο χρονικά για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2020, αλλά κι αυτό που (μας) έδωσε το πρώτο σοβαρό δείγμα σχετικά με το ποια ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Οι "μπλε" του Ντιντιέ Ντεσάμπ έκαναν πειστική εμφάνιση στο Μόναχο κι ας υποχρεώθηκαν να δώσουν μέτρα στους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Μεταδίδουμε ζωντανά από το Λονδίνο, την καρδιά της διοργάνωσης, όσα γίνονται στο EURO 2020. Αλέξανδρος Τρίγκας και Αντρέα Παλομπαρίνι είναι οι απεσταλμένοι του SPORT24 στα γήπεδα του EURO. Χορηγός της αποστολής στο Λονδίνο σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε με το Πάμε Στοίχημα που προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες Φινλανδία-Ρωσία, Τουρκία-Ουαλία και Ιταλία-Ελβετία

ΟΚ, μπορεί το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης να μπήκε με αυτογκόλ, πλην όμως έγιναν επτά τα διαδοχικά παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες που η Γαλλία παραμένει αήττητη. Κι όταν μιλάμε για νίκη μέσα στο "σπίτι" της Γερμανίας, τότε αυτό το επίτευγμα αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία. Παρένθεση. Η τελευταία γερμανική νίκη ήρθε πριν από επτά χρόνια χάρη σε γκολ του -μοιραίου χθες- Ματς Χούμελς. Κλείνει η παρένθεση.

Δεδομένης μάλιστα της νίκης της Πορτογαλίας επί της Ουγγαρίας (μετά κόπων και βασάνων), η "νασιοναλμανσάφτ" είναι ήδη με την πλάτη στον τοίχο, δίχως το παραμικρό περιθώριο για άλλες απώλειες στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του 6ου ομίλου.

Από την άλλη βέβαια, η αλήθεια είναι ότι η Πορτογαλία δεν θάμπωσε με την απόδοσή της, απέναντι στην Ουγγαρία. Το κάθε άλλο, το τελικό σκορ (0-3) δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να έχει "κλείσει" στο "Χ" και να μετατρέψει σε βουνό τις προσπάθειες πρόκρισης των Ιβήρων στους "16" του Euro 2020.

Ακόμη κι έτσι όμως, ο Φερνάντο Σάντος και οι παίκτες του ξέρουν τον δρόμο και τον τρόπο. Το δήλωσε άλλωστε κι ο ίδιος λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης πως... έχει πάρει μαζί ρούχα και τσιγάρα για ένα μήνα.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ