ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Η Δανία ζει ημέρες του '92

Οι φίλοι της Δανίας πανηγυρίζουν την πρόκριση στους "8" του Euro 2020
Οι φίλοι της Δανίας πανηγυρίζουν την πρόκριση στους "8" του Euro 2020 PHOTO CREDITS: © 2021 OLAF KRAAK/POOL VIA AP / AP IMAGES

Ο διακόπτης γύρισε για τη Δανία, η οποία πήρε -με εμφατικό τρόπο- το εισιτήριο για τους "8" του Euro 2020 και έχει κάθε λόγο να κοιτάζει μέχρι το Wembley Stadium και τους αγώνες της ημιτελικής φάσης.

Τέσσερα συν τέσσερα ίσον οκτώ. Η Δανία έβαλε δεύτερη σερί τεσσάρα, αυτή τη φορά στην Ουαλία, και πήρε την πρόκριση για τους "8" του Euro 2020. Κάτι που πριν από δέκα μέρες έμοιαζε από εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο, έγινε πράξη από τους κόκκινους της Σκανδιναβίας, οι οποίοι αναβιώνουν τις ημέρες του 1992, όταν κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Μεταδίδουμε ζωντανά από το Λονδίνο, την καρδιά της διοργάνωσης, όσα γίνονται στο EURO 2020. Αλέξανδρος Τρίγκας και Αντρέα Παλομπαρίνι είναι οι απεσταλμένοι του SPORT24 στα γήπεδα του EURO. Χορηγός της αποστολής στο Λονδίνο σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε με το Πάμε Στοίχημα που προσφέρει πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα για τους αγώνες Ολλανδία - Τσεχία και Βέλγιο - Πορτογαλία. Τέσσερα Power Combo με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται και για τις δύο αναμετρήσεις.

Η αλήθεια είναι πως οι δύο ιστορίες μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό, αφού η Δανία ξεκίνησε ως αουτσάιντερ και κλήθηκε να διαχειριστεί ένα κάρο προβλήματα. Τα κατάφερε όμως στην πρώτη περίπτωση, κατακτώντας τον τίτλο. Κάτι που έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται για το φετινό καλοκαίρι.

Ούτως ή άλλως, ούσα ήδη στους "8" της διοργάνωσης, η Δανία ξέρει πως απέχει μόλις ακόμη μια νίκη από τους αγώνες που θα κρίνουν τον Πρωταθλητή Ευρώπης. Οι παίκτες της κοιτάζουν δειλά - δειλά το Wembley Stadium και τις αναμετρήσεις που θα κρίνουν τα πάντα, όντας κάθε μέρα πιο σίγουροι για τον εαυτό τους και νιώθοντας πιο ασφαλείς. Μοιάζει σαν να παίρνουν πίσω όσα στερήθηκαν σε πρώτο χρόνο εξαιτίας της σοβαρής περιπέτειας που πέρασε με την υγεία του, ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Αξίζει όμως αυτή η Δανία να φτάσει ακόμη πιο μακριά στο Euro 2020; Γιατί να μην αξίζει, είναι η απάντηση. Ο τρόπος παιχνιδιού της είναι μοντέρνος, στηρίζεται πολύ στις συνεργασίες και γι αυτό άλλωστε έχει καταφέρει ό,τι έχει καταφέρει. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως δεν είναι ένα σύνολο από το οποίο ξεχωρίζει πολύ έντονα κάποια προσωπικότητα, πλην αυτής του Κρίστιαν Έρικσεν.

Βάλτε λοιπόν δίπλα στο όνομα της Δανίας έναν αστερίσκο αναφορικά με τους αγώνες των ημιτελικών του Euro 2020, που θα διεξαχθούν στο Λονδίνο. Δεν είναι τόσο "τρελό" να τους δούμε στην αγγλική πρωτεύουσα.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ