ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Χαμόγελα παντού, αλλά χαμηλά η μπάλα

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Σκωτία
Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Σκωτία © 2021 AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN, POOL

Η Αγγλία πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2020, το γιόρτασε έντονα για μερικές ώρες, αλλά ουδείς είπε μεγάλα λόγια εν όψει της συνέχειας της διοργάνωσης.

Η πρώτη νίκη της Αγγλίας επί της Γερμανίας μετά από 55 χρόνια σε μεγάλη διοργάνωση πανηγυρίστηκε έντονα, τόσο εντός όσο κι εκτός του Wembley Stadium. Η μπύρα έρεε άφθονη για αρκετές ώρες, πλην όμως από την επομένη κιόλας του αγώνα, άπαντες επανήλθαν στους... φυσιολογικούς ρυθμούς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Μεταδίδουμε ζωντανά από το Λονδίνο, την καρδιά της διοργάνωσης, όσα γίνονται στο EURO 2020. Αλέξανδρος Τρίγκας και Αντρέα Παλομπαρίνι είναι οι απεσταλμένοι του SPORT24 στα γήπεδα του EURO. Χορηγός της αποστολής στο Λονδίνο σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε με το Pamestoixima.gr που προσφέρει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για τους προημιτελικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.

Το μείζον για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και τους παίκτες του είναι πως κρατούν χαμηλά την μπάλα. Χωρίς θριαμβολογίες, χωρίς μεγάλα λόγια. Με πίστη σε αυτό που έχουν δημιουργήσει και δουλεύουν (ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες), μακριά από τα λάθη του παρελθόντος. Δεν είναι μυστικό άλλωστε πως σε κάθε μία από τις μεγάλες διοργανώσεις που προηγήθηκαν τα τελευταία χρόνια, κάθε νίκη της Αγγλίας αντιμετωπιζόταν ως αφορμή για να ξεκινήσει η συζήτηση για το ενδεχόμενο κατάκτησης του τροπαίου.

Όχι φέτος όμως. Όχι με την υπάρχουσα κατάσταση. Κι ας πηγαίνει η ομάδα από το καλό στο καλύτερο, κι ας παρουσιάζει πολύ συμπαγές αμυντικά πρόσωπο. Τα "τρία λιοντάρια" είναι άλλωστε η μοναδική ομάδα της διοργάνωσης που δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ, την ίδια ώρα που επιθετικά μπορεί να μην παράγει πολλές καλές τελικές φάσεις, πλην όμως είναι αποτελεσματική.

Όλα αυτά λοιπόν συνθέτουν ένα παζλ που επιτρέπει στους ουδέτερους να αντιληφθούν πως φέτος ίσως έφτασε η στιγμή να πανηγυρίσει η Αγγλία την κατάκτηση ενός τίτλου. Το μονοπάτι μέχρι τον τελικό άλλωστε είναι πολύ πιο εύκολο εν συγκρίσει με αυτό που καλούνται να διαβούν η Ιταλία, η Ισπανία και το Βέλγιο.

Οπότε, όσο η Αγγλία παρουσιάζεται σοβαρή, τόσο μπορεί να νιώθει ότι πλησιάζει όλο και περισσότερο στον τελικό της 11ης Ιουλίου.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ