ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Andiamo ragazzi

Οι παίκτες της Ιταλίας πανηγυρίζουν τη νίκη - πρόκριση στον τελικό του Euro 2020
Οι παίκτες της Ιταλίας πανηγυρίζουν τη νίκη - πρόκριση στον τελικό του Euro 2020 PHOTO CREDITS: © 2021 LAURENCE GRIFFITHS / AP IMAGES

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα έπεσε σωστά στο πέναλτι του Άλβαρο Μοράτα, ο Ζορζίνιο ευστόχησε αμέσως μετά και το "andiamo ragazzi" ακούστηκε σε ολόκληρο το Wembley Stadium.

Ο ημιτελικός με την Ισπανία ήταν το πρώτο παιχνίδι του Euro 2020 στο οποίο η Ιταλία ήταν χειρότερη του αντιπάλου της. Χωρίς τη δύναμη να πρεσάρει ψηλά και να δημιουργήσει προβλήματα στην ανάπτυξη της ισπανικής ομάδας, δίχως επιλογές επίθεσης από το αριστερό άκρο (ελέω του σοβαρού τραυματισμού του Λεονάρντο Σπινατσόλα), με την άμυνά της να εκτίθεται για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό, σε συνεχόμενες καταστάσεις.

Παρόλ' αυτά, η "σκουάντρα ατζούρα" πανηγύρισε τη νίκη - πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι. Να ναι καλά ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα δηλαδή, που μάντεψε σωστά στην εκτέλεση του Άλβαρο Μοράτα και έδωσε τη δυνατότητα στον Ζορζίνιο -αμέσως μετά- να πάρει το... match ball.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Μεταδίδουμε ζωντανά από το Λονδίνο, την καρδιά της διοργάνωσης, όσα γίνονται στο EURO 2020. Αλέξανδρος Τρίγκας και Αντρέα Παλομπαρίνι είναι οι απεσταλμένοι του SPORT24 στα γήπεδα του EURO. Χορηγός της αποστολής στο Λονδίνο σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε με το Πάμε Στοίχημα που προσφέρει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για τον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αγγλία-Δανία.

Συνολικά, η "ρόχα" έδειχνε πιο κοντά στη νίκη, από την στιγμή που ο Άλβαρο Μοράτα ισοφάρισε στο 80ό λεπτό του ημιτελικού. Έφτανε στην αντίπαλη περιοχή με σχετική άνεση, έχοντας τον Ντάνι Όλμο και τον Πέδρι σε σπουδαίο βράδυ. Ξανά όμως, ο Άλβαρο Μοράτα εξελίχθηκε στον μοιραίο της βραδιάς για την ομάδα του.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι και με τις εξέδρες του Wembley Stadium να έχουν πολύ έντονο μπλε και κόκκινο χρώμα, αυτό που ακολουθεί είναι ο δεύτερος ημιτελικός. Αγγλία εναντίον Δανίας. Κι αν ο Λουίς Ενρίκε κι οι παίκτες του θα τον δουν από το σπίτι τους, έχοντας ήδη επιστρέψει επί ισπανικού εδάφους, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και οι συνεργάτες του θα αναλύουν ήδη τον επόμενο αντίπαλό τους. Δίχως την παραμικρή πίεση ή άγχος.

Το βράδυ της 6ης Ιουλίου άλλωστε ένα σύνθημα κυριαρχούσε: "Andamo ragazzi"!

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ