ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

To SPORT24 στο Γουέμπλεϊ: Πανζουρλισμός από τους Άγγλους τέσσερις ώρες πριν από το ματς με τη Γερμανία

To SPORT24 στο Γουέμπλεϊ: Πανζουρλισμός από τους Άγγλους τέσσερις ώρες πριν από το ματς με τη Γερμανία

Εντυπωσιακές εικόνες έξω από το Γουέμπλεϊ με Άγγλους φιλάθλους να φωνάζουν συνθήματα και να κρατούν καπνογόνα, τέσσερις ώρες πριν από τον μεγάλο αγώνα με τη Γερμανία. Το SPORT24 σας μεταφέρει το κλίμα.

Οι φίλαθλοι της Αγγλίας ζουν και αναπνέουν για τον μεγάλο αγώνα με τη Γερμανία (19:00, ANT1) για τη φάση των 16 του Euro 2020.

Το SPORT24 σας μεταφέρει καθημερινά το κλίμα από το Λονδίνο, από την αρχή του τουρνουά, με τους δύο απεσταλμένους, Αλέξανδρο Τρίγκα και Αντρέα Παλομπαρίνι.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες έξω από το Γουέμπλεϊ περίπου τέσσερις ώρες πριν από την σπουδαία μάχη. Οι οπαδοί των "τριών λιονταριών" έχουν ανάψει καπνογόνα, πίνουν μπύρες και φωνάζουν συνθήματα, δίνοντας τον παλμό.

Το ματς θα το παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό κι από το matchcenter του SPORT24 με σχόλιο των Θέμη Καίσαρη και Ηλία Καλλονά, ενώ οι Αντρέα Παλομπαρίνι και Αλέξανδρος Τρίγκας θα σας μεταφέρουν με εικόνα και ήχο όλα όσα συμβαίνουν μέσα κι έξω από το Γουέμπλεϊ. Στις 21:30 θα ακολουθήσει η ειδική εκπομπή του SPORT24 για το μεγάλο ματς των "16".

Οι φίλαθλοι για τους παίκτες των ομάδων τους

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ