EURO 2020

Το SPORT24 στο Γουέμπλεϊ: Η ιταλική τρέλα στην κερκίδα, η αγκαλιά Ντε Ρόσι-Λουίς Ενρίκε και ο... Αντρέα Παλομπαρίνι

Ο Αντρέα Παλομπαρίνι στο Γουέμπλεϊ
Ο Αντρέα Παλομπαρίνι στο Γουέμπλεϊ SPORT24

Οι πανηγυρισμοί των Ιταλών παικτών στο γήπεδο και των φιλάθλων στην κερκίδα του "Γουέμπλεϊ", η αγκαλιά Ντε Ρόσι-Λουίς Ενρίκε, ο Βιάλι και ο... Αντρέα Παλομπαρίνι. Η παρακάμερα του SPORT24 στον πρώτο ημιτελικό του Euro 2020.

Η Ιταλία έστησε πάρτι μέσα στο "Γουέμπλεϊ" έπειτα από τη νίκη της κόντρα στην Ισπανία στα ημιτελικά του Euro 2020. Η διαδικασία των πέναλτι έδωσε διάσταση θρίλερ στην πρόκριση της "σκουάντρα ατζούρα", η οποία την πανηγύρισε με ακόμα πιο έντονα συναισθήματα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Με το τελευταίο πέναλτι του Ζορζίνιο που έδωσε τη νίκη 4-2 στα πέναλτι, οι Ιταλοί μαζεύτηκαν όλοι μπροστά από μία κερκίδα και άρχισαν να χοροπηδούν και να τραγουδούν σε έξαλλη κατάσταση. Οι χοροί συνεχίστηκαν για ώρα, όπως φαίνεται και από τα videos του SPORT24.

Στην κερκίδα, η εικόνα ευδαιμονίας ήταν παρόμοια, όπως μαρτυρά ο φακός του SPORT24 από τη στιγμή της επίτευξης του καθοριστικού πέναλτι από τον Ζορζίνιο.

Οι Ισπανοί ήταν αναπόφευκτα στενοχωρημένοι, όμως δεν λησμόνησαν να πλησιάσουν την κερκίδα με τους φίλους τους για να τους χαιρετήσουν και να εισπράξουν κι αυτοί ένα χειροκρότημα για την προσπάθειά τους. Ακολούθως, ο Λουίς Ενρίκε βρέθηκε τετ α τετ με τον πρώην υπαρχηγό του όταν ήταν προπονητής στη Ρόμα (2011-2012), Ντανιέλε ντε Ρόσι, νυν μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ιταλίας. Η κουβέντα τους ήταν εγκάρδια και ο εναγκαλισμός τους ήταν θερμός και συγκινητικός.

Εκ των πρωταγωνιστών σε αυτό το παιχνίδι όπως και σε όλο το τουρνουά μέχρι στιγμής είναι ένα ξεχωριστό μέλος του επιτελείου του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Τζιανλούκα Βιάλι είναι άκρως αγαπητός στις τάξεις της "σκουάντρα ατζούρα", έχοντας νικήσει δύο φορές τον καρκίνο και όντας στην Αγγλία για να εμπνεύσει τους παίκτες.

Στη διάρκεια του αγώνα, όπως μετέφερε ο Αντρέας Παλομπαρίνι στη Game Night, δεν καθόταν κοντά στον Μαντσίνι κι έτσι δεν μπορούσε να του μεταφέρει διαρκώς τις ιδέες του. Παρ' όλα αυτά, ήταν ξανά εκεί και στο τέλος έδωσε το χέρι σε όλους τους παίκτες της Ιταλίας.

Τέλος, από την παρακάμερα δεν θα μπορούσε να λείπει ο ίδιος ο Αντρέα, ο οποίος βίωσε μία στιγμή έκστασης στις κερκίδες του "Γουέμπλεϊ" και δεν το έκρυψε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Game Night" με τους Παντελή Βλαχόπουλο, Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ:

TAGS EURO 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ