ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το συγκινητικό αντίο του Συλαϊδόπουλου στον Ολυμπιακό: “Έζησα παραπάνω απ’ όσα μπορούσα να φανταστώ, εύχομαι να ξανασυναντηθούμε

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έστειλε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του, δηλώνοντας, ευγνώμων για τη θητεία του στην ομάδα, ενώ ευχήθηκε οι δρόμοι τους να συναντηθούν ξανά στο μέλλον.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρίο Άβε, με τον Έλληνα προπονητή να στέλνει στους Ερυθρολεύκους ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα social media.

Συγκεκριμένα, με μια φορτισμένη συναισθηματικά αποχαιρετιστήρια δήλωση, ο Συλαϊδόπουλος έκανε έναν απολογισμό της πορείας του στον σύλλογο, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, τις ιστορικές επιτυχίες και τις έντονες συγκινήσεις που βίωσε, ενώ ευχαρίστησε και τους φιλάθλους των Πειραιωτών για την αδιάκοπη στήριξή τους σε κάθε αγώνα.

Τέλος, εξέφρασε τη βαθιά του συγκίνηση που αποτέλεσε κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού, ευχόμενος οι δρόμοι τους να συναντηθούν ξανά στο μέλλον.

Αναλυτικά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα: 

“Τα δύο πρώτα και μοναδικά ευρωπαϊκά τρόπαια σε συλλογικό επίπεδο για τη χώρα μας: το UEFA Europa Conference League και το UEFA Youth League.

Την τιμή να διεκδικήσω τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο θρυλικό Μαρακανά.

Το νταμπλ στην πιο ιστορική χρονιά του συλλόγου.

Τη γιγάντωση της Ακαδημίας σε ένα από τα κορυφαία αναπτυξιακά πρότζεκτ της Ευρώπης.

Τη δύναμη του οράματος και της πίστης των κυρίων Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη.

Τη σοφία και την ηρεμία του σημαντικότερου προπονητή που πέρασε ποτέ από την ομάδα — του κυρίου Μεντιλίμπαρ.

Μια ομάδα — διοίκηση, συνεργάτες και παίκτες — που λειτουργούσε καθημερινά σαν οικογένεια.

Την πορεία παιδιών 14 ετών που, από την πρώτη μέρα, μεταμορφώθηκαν σε γίγαντες μέσα σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τη μαγική ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη, σε βραδιές όπως εκείνη απέναντι στην Aston Villa.

Την αγάπη και τη στήριξη που νιώθαμε, όπου κι αν παίζαμε, για το “όνειρο το τρελό” όλων των φιλάθλων μας.

Να γράφεται ιστορία μπροστά στα μάτια μου — και να έχω την τιμή να αποτελώ ένα μικρό κομμάτι της.

Αυτά τα τέσσερα χρόνια, έζησα περισσότερα απ’ όσα μπορούσα να φανταστώ.

Μα πάνω απ’ όλα, έζησα τη χαρά να τα μοιραστώ μαζί σας.

Σας αφήνω με μια μεγάλη αγκαλιά και την ευχή, κάποτε οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.

Ευχαριστώ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ