STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το σχόλιο του Νίκου Νταμπίζα για το ΑΕΚ - Άρης: Το μεγάλο κέρδος της επιστροφής Γκατσίνοβιτς - Ελίασον για την Ένωση

Το σχόλιο του Νίκου Νταμπίζα για το ΑΕΚ - Άρης: Το μεγάλο κέρδος της επιστροφής Γκατσίνοβιτς - Ελίασον για την Ένωση
PRINT SCREEN

Ο Νίκος Νταμπίζας ανέφερε ότι το μεγάλο κέρδος της ΑΕΚ στη νίκη με τον Άρη ήταν η επιστροφή των Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Νίκλας Ελίασον.

Ο Νίκος Νταμπίζας σχολίασε στην εκπομπή "Total Football" τη μονομαχία της ΑΕΚ με τον Άρη στην OPAP Arena, στην οποία μεταξύ άλλων τόνισε ότι το μεγάλο κέρδος της Ένωσης ήταν η κατάκτηση των τριών βαθμών αλλά και η επιστροφή των Γκατσίνοβιτς - Ελίασον.

Αναλυτικά το σχόλιο του Νίκου Νταμπίζα για το ΑΕΚ - Άρης: "Δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού το 3-0. Μπήκε σε μια διαδικασία να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα η ΑΕΚ, δεν είχε αυτή την ένταση που μας είχε συνηθίσει. Κρατάει τους τρεις βαθμούς που σε αυτή την περίπτωση την ενδιαφέρει περισσότερο.

Το μεγαλύτερο όφελος πέρα από τις ουσιαστικές και ανθρώπινες δηλώσεις που έκανε ο Αραούχο, είναι η επιστροφή του Ελίασον και η επανεμφάνιση του Γκατσίνοβιτς που δίνει επιπλέον επιλογές στον προπονητή της ΑΕΚ.

Σαφώς και το γεγονός ότι κράτησε το μηδέν είναι σημαντικό. Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, το γεγονός ότι ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες στο 60ο λεπτό δεν τον βοήθησε καθόλου.

Ήρθαν τα δύο γκολ στο τέλος του παιχνιδιού. Ήταν πλασματικό το σκορ. Με πολλές διακοπές. Όταν ένας διαιτητής σφυρίζει 45 φάουλ σε ένα παιχνίδι, τι ποδόσφαιρο περιμένουμε να παιχτεί. Αυτό που έχει σημασία για την ΑΕΚ είναι οι τρεις βαθμοί και η επανεμφάνιση Γκατσίνοβιτς - Ελίασον".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ