ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το σχόλιο του Γιώργου Καραγκούνη για τη συνέντευξη του Ρενέ Χένρικσεν στο SPORT24: "Ευγνώμων που σε είχα συμπαίκτη"

Οι Γιώργος Καραγκούνης και Ρενέ Χένρικσεν
Οι Γιώργος Καραγκούνης και Ρενέ Χένρικσεν INTIME

Η συνέντευξη του Ρενέ Χένρικσεν στο SPORT24 και η αναφορά του στον Γιώργο Καραγκούνη συγκίνησαν τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος αποθέωσε τον Δανό μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram.

Το SPORT24 ταξίδεψε στην Κοπεγχάγη και ο σπουδαίος Ρενέ Χένρικσεν άνοιξε την καρδιά του στον Κώστα Γουλή σε μία συγκλονιστική συνέντευξη, με τον άλλοτε αμυντικό ογκόλιθο του Παναθηναϊκού (φόρεσε και τίμησε όσο λίγοι την πράσινη φανέλα από το 1999 μέχρι το 2005) να κάνει κατάθεση ψυχής.

Η μάχη με τον καρκίνο και όσα του δίδαξε η αρρώστια, το σουτ του Βλάοβιτς που δεν έγινε γκολ στο Καμπ Νόου κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο "τελικός" στην Ριζούπολη με τον Ολυμπιακό και η πίκρα για ένα πρωτάθλημα ήταν μερικά μόνο από τα θέματα που μπήκαν στην κουβέντα, με τον Δανό να στέκεται μάλιστα και στον... χιαστό του Καραγκούνη.

"Φτάσαμε πολύ κοντά να προκριθούμε στα ημιτελικά του Champions League. Ήταν τόσο κοντά αυτό το σουτ. Τόσο κοντά… Δεν θέλω να το βλέπω πια (σ.σ. γελάει). Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να αποδέχεσαι την κατάσταση που δημιουργείται κάθε φορά. Είχαμε όμως πραγματικά σπουδαία ομάδα.

Δεν ήταν μόνο η ευκαιρία του Γκόραν στο τέλος. Παίξαμε πολύ καλά σε όλο το ματς. Χάσαμε ευκαιρίες, ο διαιτητής δεν έδωσε ένα πέναλτι στον Ολισαντέμπε, ο Καραγκούνης έπαθε χιαστό και συνέχισε να παίζει για άλλα 15 λεπτά -έπειτα από τόσα χρόνια ακόμη δεν έχω καταλάβει πως το... έκανε αυτό, αλλά αυτός απλά είναι ο "Κάρα"- ενώ μην ξεχνάς ότι πέτυχαν και τον Νικοπολίδη με αντικείμενο από την κερκίδα. Αξίζαμε πολλά σαν ομάδα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Χένρικσεν, με το συγκεκριμένο σημείο της συνέντευξης να χτυπάει ευαίσθητες χορδές.

Απόδειξη η άμεση ανταπόκριση του Γιώργου Καραγκούνη, με τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 με την Εθνική Ελλάδας και άλλοτε συμπαίκτη του Χένρικσεν στον Παναθηναϊκο, να αναφέρει:

"Ήμουν τόσο ευγνώμων που σε είχα για συμπαίκτη! Ο Θεός να σε ευλογεί πάντα φίλε μου"!

Το σχόλιο του Γιώργου Καραγκούνη για τη συνέντευξη του Ρενέ Χένρικσεν στο SPORT24: "Ευγνώμων που σε είχα συμπαίκτη"
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΤΟ INSTAGRAM


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ