ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ποστάρισμα του “Τσόρι” για το νέο του συμβόλαιο

INTIME SPORTS

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έγραψε στο Facebook για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και ανέβασε φωτογραφία από την στιγμή που έβαζε την υπογραφή του.

Για δυο ακόμη χρόνια θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος επέκτεινε την συνεργασία του με τους Πειραιώτες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, μέσω της σελίδας του στο Facebook, έστειλε το δικό του μήνυμα.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

“Κατά την ταπεινή μου γνώμη, πιστεύω πως στην ζωή πρέπει να παίρνεις τις αποφάσεις που πρέπει. Σήμερα, η δική μου είναι να συνεχίσω την καριέρα μου εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου και παραμένω μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο, τον πρόεδρο, το Δ.Σ., τους οπαδούς και όλοι όσοι με εμπιστεύονται από την ημέρα που ήρθα. Τώρα, είναι η ώρα να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και πάντα να δίνω το καλύτερο στα παιχνίδια. Πάμε Ολυμπιακέ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ