ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Ηλυσιακός: "Το ποδόσφαιρο γύρισε πολλά χρόνια πίσω"

Ηλυσιακός: "Το ποδόσφαιρο γύρισε πολλά χρόνια πίσω"

Η ΠΑΕ Ηλυσιακός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την διαιτησία και την "φιλοξενία" της ομάδας του Περιστερίου στον μεταξύ τους αγώνα. Διαβάστε την ανακοίνωση.

Παράπονα από την διαιτησία του αγώνα Περιστέρι - Ηλυσιακός (2-2) έχουν οι φιλοξενούμενοι όπως και από τους παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

" Ο Ηλυσιακός Α.Ο δίνει πρωτεύουσα θέση στο αθλητικό πνεύμα στο αθλητικό πνεύμα στο "Ευ αγωνίζεσθαι". Για τον λόγο αυτό δεν ασχολείται με τους αστάθμητους παράγοντες της διαιτησία και της ανάρμοστης των αντιπάλων.

Όμως την Κυριακή 20/1/1013 στο Περιστέρι, στον αγώνα της ομάδας μας με τον Α.Ο Περιστερίου, το ποδόσφαιρο γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Σ' αυτό συνετέλεσε ο διαιτητής του αγώνα κ. Ανδρονίκης με την συμπαράσταση της γηπεδούχου ομάδας.

Ο εν λόγω διαιτητής, ο οποίος όπως λέγεται πάει για "άνοδο", εκτέλεσε εν ψυχρώ την ομάδα μας σε καίρια σημεία με "χειρουργικές επεμβάσεις".

Ακύρωσε κανονικό τέρμα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, απέβαλε ποδοσφαιριστή μας με υπόδειξη του προπονητή του Περιστερίου και σε κόσμιες διαμαρτυρίες απέβαλε τον προπονητή μας και τον γενικό αρχηγό. Βλέποντας όμως ότι δεν ολοκληρώνει το έργο του, κράτησε 7 λεπτά καθυστέρηση μέχρι να ισοφαρίσει η γηπεδούχος.

Για την "φιλοξενία" των γηπεδούχων τι να αναφέρουμε; Τις εκτοξεύσεις αντικειμένων κατά των φιλάθλων μας από τον πρόεδρος τους; Τους προπηλακισμούς; Τις βιαιότητες; Διαφορετικά είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα το φίλο σωματείο του Α.Ο Περιστερίου.

Τέλος καλούμε την ηγεσία της διαιτησίας στον β' γύρο που άρχισε, να επιδείξει μεγάλη προσοχή στους ορισμούς διαιτητών. Ο Ηλυσιακός Α.Ο εξακολουθεί να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ηγεσίας της διαιτησίας".

TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ