“Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση”

Ο Ολυμπιακός με μπροστάρη τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν σταματά να κάνει κινήσεις για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μια απ’ αυτές έλαβε χώρα το Σάββατο, όπου ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο επισκέφθηκαν πριν την έναρξη του ματς, την εξέδρα που φιλοξενήθηκαν 600 παιδιά από τις ακαδημίες των δύο ομάδων.
Οι ισχυροί άνδρες των δύο ΠΑΕ, συνομίλησαν με τα παιδιά, ενώ ακολούθως κάθισαν για λίγο στην θύρα 27 όπου βρέθηκαν οι φίλαθλοι της ομάδας του Βόλου. Εκεί μάλιστα, οι φίλοι των φιλοξενούμενων υποδέχτηκαν με χαρά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προάγοντας έτσι το φίλαθλο πνεύμα.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ: Η κίνηση αυτή, σε συνδυασμό με τις πρόσφατες ενέργειες της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως για παράδειγμα η συνάντηση με τους Θρησκευόμενους Κόκκινους Επιστήμονες, η αγορά και η διάθεση από την Π.Α.Ε. στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας 15.000 χιλιάδων βιβλίων από την τελευταία έκδοση των Θ.Κ.Ε. με τίτλο “Οπαδική Βία”, δείχνει την βαθιά προσήλωση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, αλλά και του κ. Μαρινάκη προσωπικά, στην αρχή ότι το ποδόσφαιρο είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα διασκέδαση, κέφι, χαρά. Όλοι μαζί λοιπόν να προστατεύσουμε αυτό που αγαπάμε, αυτό που μας αρέσει να απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή.
Δίχως αμφιβολία τέτοιες κινήσεις λείπουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι ευτύχημα που τις βλέπουμε έστω και αργά, ενώ το σημαντικό είναι πως γίνονται από μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, με τεράστιο κοινό και νέα φιλόδοξη διοίκηση.