ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πλάκα του Αλαφούζου στον "πράσινο" δήμαρχο Μπακογιάννη για τα κίτρινα γιλέκα: "Είναι ΑΕΚ"

Η συνομιλία του Κώστα Μπακογιάννη με τον Γιάννη Αλαφούζο
Η συνομιλία του Κώστα Μπακογιάννη με τον Γιάννη Αλαφούζο INTIME SPORTS

Κατά τη διάρκεια της έναρξης των πρώτων εργασιών στο χώρο που θα γίνει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος θέλησε να πειράξει τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη για τα κίτρινα γιλέκα που φορούσαν όλοι οι υπουργοί.

Ιστορική ημέρα ήταν η Πέμπτη (06/04) για τον Παναθηναϊκό, καθώς άρχισε η διαδικασία καθαρισμού και οι πρώτες χωματουργικές εργασίες στο χώρο που θα χτιστεί το νέο γήπεδο της ομάδας στον Βοτανικό.

Το παρών στην έναρξη των εργασιών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Επικρατείας, Μεταφορών και Υποδομών, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θοδωρής Σκυλακάκης, καθώς και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βόλτας που έγινε στο χώρο που θα κατασκευαστεί το γήπεδο, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ θέλησε να πειράξει τον Κώστα Μπακογιάννη για τα κίτρινα γιλέκα που φορούσε τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι υπουργοί.

"Το γιλέκο θα μπορούσε να είναι ένα γκρι, ένα μπλε, ένα ροζ ή ένα πορτοκαλί", σχολίασε ο Γιάννης Αλαφούζος, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να αναφέρει πως το χρώμα είναι το συγκεκριμένο για λόγους ασφαλείας και τον κ. Αλαφούζο να απαντά: "Ο δήμαρχος φταίει, είναι ΑΕΚ".

Θυμίζουμε, βέβαια, πως ο Κώστας Μπακογιάννης δεν έχει κρύψει την αγάπη του στον Παναθηναϊκό και προφανώς ο κ. Αλαφούζος ήθελε να του κάνει μία πλάκα.

Δείτε το VIDEO με τις εργασίες:

Θυμηθείτε τη μεγάλη συνέντευξη του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη στο SPORT24 και τον Παντελή Βλαχόπουλο:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ